שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 1 הצבעות - 5 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
זה הסגל שאמור להעלות אותנו ליגה
04-Jul-2016, 20:22
הודעה: #66
RE: זה הסגל שאמור להעלות אותנו ליגה
(04-Jul-2016 18:36)זאב רווח כתב:  אריאל אתה צריך להתבייש
אייל סגל סך הכל בקושי שבוע בעלים ואני יכול לומר לך בלב שלם שבתקופת אשר אלון לא היו סגורים בזמן הזה מעל חצי קבוצה , הוא תמיד חיפש מציאות אחרי שלשחקנים לא היתה ברירה כי לא היתה להם קבוצה .....
אייל גם אני נפגעתי מדודי תירם וירין חסן שחקני בית היו צריכים קודם לדאוג לבית , אתה בנתיים 10 , טוב שאתה לא מתערב לצוות המקצועי בהבאת שחקנים , ותיכנס כאן כל הזמן כי אתה קודם כל אוהד ושיזדיינו מי שלא מוצא חן בעיניהם !!!
אני מבקש שתהיה קשוב לאוהדים ואני מבקש שהאוהדים יבינו שאייל סגל זה לא יצחק תשובה אז נא להרגיע ....
הכי חשוב שתשמע למה שאני כותב לך גם אם אתה לא מגיב לי זה בסדר , לפחות אתה בטוח שאין לי אינטרסים או לא מחפש ג'וב !!!

מה כן ? בבקשה תגשים לי חלום קטן , תשקם את מחלקת הנוער בזמן שאתה כאן , תעשה חריש עמוק ותביא אחרי המון שנים אליפות בנוער !!!
חוץ מזה אני פתחתי כבר כמה פעמים פוסט לגיוס 100 אלף דולר , אף אחד לא רוצה לקחת עליו את גיוס הכספים .
בלית ברירה , האם תוכל לפתוח חשבון בנק למשל בנק הדואר רק למטרה הזאת ? עד ה 1 לאוגוסט לגייס מכל אוהד 152 שקל בלבד תרומה לשחקן כמו קיודה מתנה למועדון !!!!

אתה פשוט מטומטם שלא מבין מה שאתה קורא (זה שאתה לא מבין מה אתה כותב כבר כולם הבינו)
האוהד הראשון שאייל צריך לפחד ממנו זה אוהד שכותב בעילום שם, מתהפך כמו קבב על האש ומלקק או מנעץ לפי האינטרס

מפגר אבל אופטימי
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: זה הסגל שאמור להעלות אותנו ליגה - אריאל - 04-Jul-2016 20:22

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 23 אורחים