זה הסגל שאמור להעלות אותנו ליגה
|
04-Jul-2016, 1:16
הודעה: #34
|
|||
|
|||
RE: זה הסגל שאמור להעלות אותנו ליגה
(03-Jul-2016 22:01)moshe. כתב:(03-Jul-2016 21:31)mordii2 כתב: בלי לפגוע טגה וגזל שני שחקנים שעבר זמנם חבל על הכסף וחבל על תפיסת מקום של שחקן צעיר קומבינה על הגב שלנו האוהדים... שום דבר לא השתנה, בעלים מושחת שבא לעשות פה סיבוב, קצת רעש בתקשורת ולקדם אינטרסים זרים. יצור גירעונות של מיליונים, כשבדרך יגרוף כספים מהמועדון לכיס הפרטי בקומבינה. האמת, עכשיו בלי ציניות, כדאי להוסיף אופציה ל"דיס לייק" להודעות ולא רק ל"לייק". אייל אמר בראיון שהוא נמנע מלדבר עם המאמן או כל אחד אחר עד שאושר כבעלים ע"י בית המשפט. ועוד לא עבר שבוע מאז... האם המאמן הוא הקומבינטור? הוא עובד על הבעלים התמים? הבעלים הוא הקומבינטור? הוא עובד עלינו, על העירייה ועל הבקרה? כולם עובדים עלינו? ואחרי שבוע עוד לא סגרו סגל לקבוצה שלמרות המינוס 9 תבטיח עליה באמצע הסיבוב השני? אני מציע לחברי הפורום לקרוא את הערך הזה בויקיפדיה (או לפחות את שתי השורות הראשונות). https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A4%D7%...7%99%D7%94 אני מציע (שוב) לאייל לא לכתוב בפורום. ואני מבטיח להיות מאד מאד ביקורתי כלפי אייל, אבל במקומות הנכונים, בזמנים הנכונים ובפורומים הנכונים. ביקורתי אבל הגון ומקצועי! מפגר אבל אופטימי |
|||
The following 1 user Likes אריאל's post: אלון (0404-0707-2016201620162016) |
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 25 אורחים