המושיע? ליבר יגיש הצעה לקניית מכבי נתניה
|
29-May-2016, 11:40
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 29-May-2016 על ידי 11:46 עידן444.)
הודעה: #39
|
|||
|
|||
RE: המושיע? ליבר יגיש הצעה לקניית מכבי נתניה
(29-May-2016 11:11)פיליפצוק כתב: אני חוזר על מה שכתבתי מקודם. תתפלא, האינטרס שלי כאוהד נתניה הוא הקטנת הליגה. זה נשמע מוזר אבל ככה אני חושב. לכדורגל בארץ זה יעשה רע. היינו בסרט הזה. אבל זכרון קצר הוא תופעה שכיחה. כבר 30 שנה משחקים עם הליגה הזו כמו אקורדיון. מגדילים- לא טוב, חושבים שעדיף קטן. מקטינית- לא טוב, חושבים שעדיף גדול ואז שוב מדברים על להקטין. מעניין מתי יבינו שלרמה והאטרקטיביות אין שום קשר לגודל הליגה... אם אתה חושב שדרבי 8 פעמים בעונה יביא אותו עניין כמו פעמיים- שלוש אתה בטח מאלה שיכולים ללעוס את אותו מסטיק יומיים. הרוב לא כאלה. שלא נדבר על זה שנחזור לראות מלך שערים עם 12 גולים וממוצע של חצי שער למשחק. (29-May-2016 11:36)משה.ד כתב: למה לבאר שבע כן, לקרית שמונה כן ולנתניה לא? לשיטתו אנשים קובעים את מפת הכדורגל. אם לאלונה מחר ימאס מצידו לזרוק את ב"ש לליגה ב'. אם איזה מיליארדר יחליט לקנות לבן שלו צעצוע- את מכבי נתניה אז נתניה תהיה ראויה. אם לא אז ליגה ב'. הענף הזה צמח על שכונות עוני והכדורגלנים הכי גדולים בהסטוריה רצו יחפים על החול- אבל משה פיליפצ'וק החליט שזה צריך להיות מועדון סגור לעשירים בלבד וככה זה נשמע לו טוב והגיוני. ביום שכולם יחשבו ככה הלך הכדורגל. |
|||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
משתמשים שצופים באשכול זה: 2 אורחים