(28-May-2016 10:39)עידן444 כתב: כשהם חוברים יחדיו מאחורי איש אחד עם יכולת ניהול(ולדעתי צביקה ליבר הוכיח יכולת ניהול בכדורסל) אז זה עובד לא רע כפי שזה עבד מצויין בהפועל ת״א בתקופת סמי סגול שחוץ מלשים את הכסף לא היה מעורב בכלום. לפי השמועות אפילו לא היה מתעניין במוצ״ש כמה נגמר.
מעבר לזה יש כאן אנשים שאתה משום מה נותן להם רוח גבית שאין דרך אחרת אלא רק בעלים פרטי ואפילו סטייל אשר אלון או סתיו שחם. לא יודע מי אנשי העסקים שיתמכו בצביקה ליבר אבל יש לי תחושה שהם יביאו לא פחות כסף מאשר שני הגאונים שהוזכרו כאן ואומרים תודה כל עונה שהם נשארים בליגה או במקרה היותר טוב כשהם לא מסתבכים בתחתית.
לפסול כל יוזמה וצורת חשיבה שונה, לכנות את האנשים שחושבים אחרת הזויים, משועממים, חרטטנים, גונבי דעת, מטפחי אשליות, שנדפקה להם הקופסא(כמובן לא אתה הבאת את כל ההגיגים האלה אבל זרמת עם הקו הזה) ואז גם להתחיל להתלונן על המועמדים לקחת את הבעלות- תשמע, אני כבר באמת לא מבין מה אתם רוצים.
הגיע הזמן שתבינו שזה מה יש. שאם היו כאן על הכוונת דניאל יאמר(שילם 7 מיליון ש״ח לאשר אלון ושות כדי לקחת את מכבי נתניה), אלונה ברקת(שילמה 8.5 מיליון ש״ח וכבר הגיעה להשקעה של 100 מיליון בב״ש), מיץ׳ גולדהאר שכבר בטח חצה את ה- 200 מיליון) ואפילו אלי טביב הזוועתי(לקח את בית״ר עם חובות כבדים ומסוגל להגיע למשכורות של סביב ה 200 אלף דולר ולהתנהל בצורה כלכלית מרשימה)- כנראה שחובות מיידיים של 7-9 מיליון ש״ח לא היו גורמים להם לחכות לקחת מועדון מפורק שלאושש אותו מקצועית הופך למשימה קשה פי כמה.
כל מה שאני מנסה להבהיר בשבועות האחרונים זה לא שהאוהדים יכולים להחזיר את מכבי נתניה לימי הזוהר או שזו הדרך המועדפת עלי. תאמין לי שגם לי אין יותר מידי זמן פנוי(וזה שאני כותב כאן הרבה זה בא על חשבון דברים אחרים ובהחלט במידה מסויימת מעיד על כך שפיליפצוק קצת צודק ונדפקה לי קצת הקופסא) וגם אני מעדיף לבוא פעם בשבוע או פעם בשבועיים לצפות במשחק, בתקווה להנות וללכת הביתה.
כל מה שאני אומר זה שבמצב הנוכחי אין לנו את הפריבילגיה ״להתפנק״ על זהות הבעלים ולעומת זאת במצב של מועדון בריא עם קהל מעורב במידה משמעותית וחיובית וחלק אינטגרלי מהבראת המועדון- כן יהיה למועדון את היכולת למשוך אנשים כבדים יותר, רציניים יותר, עם מבט קדימה לעשיה ולא לשיקום.
וגם נוכל ״להתפנק״ ולברור מי באמת יקח את המועדון רחוק כפי שכולנו רוצים כי יהיה לנו ביד מועדון חי ואטרקטיבי ולא מועדון מת שמחכה למישהו ״שיעשה טובה״ למכבי נתניה המסכנה והמפורקת כדי שלא תרד לליגה א׳.
Sent from my iPhone using Tapatalk
מאנשים שאין להם ממון והיום הם כאן ומחר משאירים אותך עם שוקת שבורה כי הבינו שזה גדול עליהם כבר שבענו לא ?
Sent from my iPhone using Tapatalk