שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
עו״ד ליזה חדש על תהליך הרכישה של מכבי נתניה
24-May-2016, 21:13 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 24-May-2016 על ידי 21:22 עידן444.)
הודעה: #28
עו״ד ליזה חדש על תהליך הרכישה של מכבי נתניה
(24-May-2016 20:46)פיליפצוק כתב:  בכתבה שהבאת כתוב שחור על גבי לבן שההקצבה אולי עולה (תרשה לי להטיל ספק בנתונים באתרי אינטרנט) אבל מצד שני עלויות השימוש באצטדיון גבוהות הרבה יותר מנתניה ובנתניה משלמים גרושים ובעונה הבאה עפ"י הפרסומים עוד יותר גרושים (אתה מוזמן לבדוק את זה).
כנראה שלא הפעלת שאטלים בחיים שלך, אחרת לא היית מזלזל בעלויות שאטלים בכל משחק בית של הקבוצה מכל רחבי העיר.
בשורה התחתונה הויכוח באמת מיותר כי את המשכורות של אוגו, ברדה, שהר ובוזגלו משלמת אישה פרטית, ולכן מיקומה של ב"ש בליגת העל הוא לגיטימי.
זה שאתה רוצה/שואף שאת המשכורת של ערן לוי ודיע סבע אתה תשלם זה בעיה שלך, אתה מוזמן לתרום באופן פרטי לקופת הנאמנות, אבל אם תעשה סקר בעיר אתה תגלה שאתה מיעוט במקרה הנ"ל למכבי נתניה אין מקום בליגה הזו.

עכשיו בוא בבקשה תסביר לי למה עירית ב״ש צריכה להפעיל שאטלים למשחקי הקבוצה על חשבונה ואיך זה גורע מההקצבה המסיבית שלה(הכי גבוהה בארץ, אולי חוץ מאשקלון) לקבוצה?
איך בדיוק הגעת לקביעה שלי מי קבוצה לגיטימית בליגת העל ומי לא? בינתיים רק אתה מתעסק בזה. איפה ראית שאני מתעסק בזה?
עם ניהול נכון נתניה גם בלי בעלים יכולה להעמיד תקציב יותר מחצי מהקבוצות בליגת העל- זו דעתי וזה גם עמד במבחן המציאות לפני שאנשים התחילו להשתגע כאן כל פעם שהם היו בתחתית כאילו לרדת ליגה זה סוף העולם.

Sent from my iPhone using Tapatalk

זכותך לחשוב שזה או בעלים או להיעלם.
אני חושב שיש עוד אופציות וזו לא הזיה.
אם היה נוחת כאן מישהו מכוכב אחר הוא היה אומר שמצב בו קבוצת כדורגל עם אלפי אוהדים תלויה באיש אחד- זו הזיה!

אני בעלים כמו 80% מהבעלים בכדור הישראלי לא רוצה!
חלקם הזויים, חלקם חסרי אחריות, חלקם לא משקיעים מכספם, חלקם מחזיקים במועדון כבן ערובה.
מי צריך כאלה?
תן לי קבוצה שחיה מהכנסות, תהיה בריאה כלכלית, נעה בין ליגה ראשונה וליגה שניה עד לרגע שהיא תהיה אטרקטיבית לאיש אמיד לבוא ולקחת אותה.
מה כל כך הזוי בזה?
כך זה הרי גם יהיה עם בעלים כמו יואב כץ, אשר אלון או סתיו שחם בין כה וכו, רק בלי התקווה שכן יבוא לכאן פעם שירצקי, ברקת או גולדהאר.

מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
עו״ד ליזה חדש על תהליך הרכישה של מכבי נתניה - עידן444 - 24-May-2016 21:13

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 7 אורחים