שקט
|
14-Apr-2016, 8:27
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 14-Apr-2016 על ידי 8:48 עידן444.)
הודעה: #46
|
|||
|
|||
שקט
חייב להגיד לך משהו אייל- הרשתות החברתיות נותנות לאנשים כוח וזה יותר ״סקסי״ להיות נחרץ, בוטה, קיצוני- לכל מיני כיוונים. אני עדיין נמנע מפייסבוק אך בגלל מכבי נתניה אני נמצא שם יותר ויותר(מנהג מגונה אך פשוט הגעתי למסקנה ששהייה בפורומים השונים מעבירה לי הכי טוב את הזמן בדרכים- שעתיים וחצי ביום ולפעמים יותר-ואני מתגורר בנתניה ועובד סך הכל בתל אביב... חצי שעה נסיעה ברכב אם תצא בערב לבילוי בתל אביב...) וגם משכנע את עצמי שכך אני גם יכול להשפיע באופן כזה או אחר ולא רק להיות צרכן של מידע. לדוגמה- אם הצלחתי להוריד לכמה אנשים את העיניים הבורקות מרעיון הפירוק שירתתי את האני מאמין שלי הרבה יותר טוב מאשר רק לצרוך מידע, להיות פסיבי, ולהתעצבן.
סיפור זדורוב הוא דוגמה מצויינת לקיצוניות ברשת. ויכוחים אינסופיים, לעיתים אפילו מקניטים, קיצוניים ואלימים אחד כלפי השני כשבסופו של דבר הכוונות של כולם טובות- צד אחד מאמין במוסדות המדינה- בית משפט, משטרה, פרקליטות- וצד שני מאמין בחפותו של אדם שבכלל לא מכיר ונחרד מהסיכוי שאדם חף מפשע ישב שנים ארוכות בבית הסוהר על לא עוול בכפו. בנושא הסכסוך הישראלי פלשתיני- לדעתי עצם זה שהעם מצביע ביבי זה מראה שרוב העם נמצא במרכז ימינה- הרבה יותר מרכז. הרי לא מצביעים לביבי בגלל המצע הכלכלי-חברתי שלו. ולמרות מה שרבים חושבים יש בזה הגיון- בהנחה שרוב העם לא רוצה מלחמה, אך מבין שאין עם מי לעשות שלום- הפיתרון הוא קפאון. יכול להיות שקפאון ומדיניות הפרווה של ביבי מסוכנת- אבל האמת? אני לא סגור על זה שיש דרך יותר טובה. לדעתי השנאה בין חילונים לחרדים קיימת אבל בסך הכל ממש לא נוראית. הנושא העדתי הולך ושוקע(כי הנוער של היום כבר תוצר של הכלאות של 2-3-4-5 עדות וזה משהו שלאט לאט יעלם כלא היה אולי מלבד האתיופים שכמו התימנים עם הזמן ילכו, יתפתחו וישתלבו וכבר לא יהיו בשולי החברה. הרשת היא דרך של אנשים לפרוק... שיפרקו שם... בפועל יש תמונה שונה ולדעתי רוב העם לא מקצין ולא מוסת. להפך- נראה לי שהוא מתמתן. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
הודעות באשכול זה |
שקט - עידן444 - 14-Apr-2016 8:27
|
משתמשים שצופים באשכול זה: 3 אורחים