שקט
|
13-Apr-2016, 11:27
הודעה: #24
|
|||
|
|||
RE: שקט
(12-Apr-2016 21:16)חזום חזום כתב: עוד פעם הימנון ביתר. להכיר את המנון בית"ר חשוב היום פי 1000, לאור ההתבהמות והמקארתיזם הפושה בנו תחת מסווה של "ימניות/נאמנות" וכו'. הייתי שבוע שעבר באימון ברמת הגולן (האימון שביבי צולם השבוע עם החיילים. האימון שבועיים ומתוקף מעמדי עשיתי רק את השבוע הראשון ) למזלנו, בקרב הלוחמים, היחס של אלה שמגדירים את הירי של החייל בחברון כ"הוצאה להורג" לעומת אלה שמגדירים אותו "גיבור" הוא הפוך ממה שהתקשורת מציירת לנו באוכלוסיה הכללית וגם אלה שלא יוצאים נגד החייל מצדיקים את זה ב"אני לא בקיא בפרטים", "אולי הוא באמת ראה אותו זז וחשש" וכדומה. היום זה או שאתה תומך בכל מה שהממשלה משדרת או שאתה בוגד, סמולן, אוהב ערבים, תומך בחרם וכו'. והממשלה משדרת בלבול ברצון לרצות כל קומץ הזוי צווחני. אני רחוק מדעותיו של ליאור שליין, אבל במונולוג האחרון שלו (או לפני אחרון...) הוא צדק בכל מילה. הכיבוש משחית אבל הכיבוש (או הערבים שחיים בשטחים שבשליטתנו, לא משנה ההגדרה) כאן וישאר בטווח הנראה לעין. מכוניות הורגות... אז כמו שברור שאי אפשר בלי מכוניות וצריך להילחם בתאונות הדרכים ולא במכוניות, צריך להילחם בהשחתה ולא בכיבוש. וכל מי שאומר "אבל הערבים ככה והערבים יותר" וכו', זה בדיוק העניין, אנחנו טובים יותר ואם נהיה כמוהם, אין הצדקה להיותנו פה. מפגר אבל אופטימי |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
הודעות באשכול זה |
RE: שקט - אריאל - 13-Apr-2016 11:27
|
משתמשים שצופים באשכול זה: 3 אורחים