שקט
|
12-Apr-2016, 11:57
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 12-Apr-2016 על ידי 11:58 עידן444.)
הודעה: #17
|
|||
|
|||
RE: שקט
(12-Apr-2016 11:26)חזום חזום כתב: שורה תחתונה אין קופצים לקבוצה עם כמות האוהדים החמישית בגודלה. קהל הוא דירבון לסוג מאוד מסויים(וכנראה נדיר) של בעלים. הקהל של הקבוצה לא משרת שום אינטרס של רוב האנשים שרוצים להיכנס לכדורגל. למעשה זה משהו שאפילו יכול להפריע יותר מאשר להועיל. גם לא צריך להיות עשיר מידי בקבוצה בלי קהל שמן הסתם הציפיות והדרישות תהיינה נמוכות בהרבה. אלונה חיפשה מועדון עם קהל. זה אפשר להגיד די בודאות. אותו קהל גם כמעט הבריח אותה. את שאר בעלי הקבוצות לדעתי אלמנט הקהל הרבה פחות מעניין. גולדהאר הגיע למועדון הגדול בישראל שהיה בשפל- יש כאן הזדמנות נהדרת ליהודי שאוהב ספורט ורוצה לתרום לקהילה לטביב בכדורגל לדעתי יש דברים הרבה יותר מעניינים מקהל גדול. שירצקי לא נמצא בק"ש בגלל הקהל. אשר לא נמצא ברעננה בגלל הקהל. שינו זוארץ והלוזונים לא נמצאים במכבי פ"ת בגלל הקהל. אלה שמחזיקים את סכנין באים מאהדה. סתיו שחם בא מתוך שייכות ואהדה(למרות שאומרים שהוא אוהד של הפועל ת"א). אני לא חושב ששחר הגיע למכבי חיפה בגלל שחיפש מועדון עם קהל גדול. יכול להיות שכן. לא נראה לי שיואב כץ נמצא בהפועל חיפה בגלל הקהל. אני גם לא חושב שיאמר הגיע לנתניה בגלל הקהל. אנשים מחפשים כל מיני דברים בכדורגל ולפעמים קהל גדול הרבה פחות מעניין. בהרבה מקרים עדיף בלעדיו- כמו לאשר אלון ברעננה אחרי חוויה לא נעימה בנתניה. |
|||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
הודעות באשכול זה |
RE: שקט - עידן444 - 12-Apr-2016 11:57
|
משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים