שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
מכבי תל אביב בנתניה...
04-Apr-2016, 15:50
הודעה: #22
RE: מכבי תל אביב בנתניה...
אני חושב שמועדון בבעלות אוהדים (51 אחוז ומעלה) זה חלומות. זה סיכון ענק. זה בבחינת רצוי, אך יש בעיה עם המצוי.
אני סבור כי אוהד הכדורגל הישראלי אינו בוגר דייהו למבנה כזה ולמען האמת כשמסתכלים על מודל כזה בעולם נתקלים לרוב בקבוצות ענק החיות בעיקר מספונסרים ענקיים ולא מדמי החבר של האוהדים.
הדוגמא האחרת, של לחיות בעיקר מכספי האוהדים, מתאימה לתקציבים נמוכים יותר או לבגרות של אוהד הכדורגל אשר מוכן להוציא כספים נוספים פרט למחיר המנוי. ואף לא לחשוב שבמחיר של כמה מאות שקלים הוא יקבע מי המאמן, מי השחקנים...אחרת הוא ישרוף את המועדון.
לדעתי בישראל אין את הבגרות הזאת. בטח שלא עכשיו. זה לא אומר שלא צריך להתחיל איפשהו, אבל זה אומר שקצת קשה לבנות על גיוס כספים המוני בסופו יטלו האוהדים את הבעלות על קבוצת הכדורגל ויצעדו יחדיו אל השקיעה.
זה לא ילך ככה. אם כבר, צריך להתחיל בקטן, בבעלות חלקית, בשיתוף פעולה, כאשר גם זה מותנה בכך שכמה בעלי הון שאינם מחפשים את התמורה בדמות ספונסרשיפ - יגבו את אותם אוהדים, ולכמה שנים, כדי שאפשר יהיה ליצור משהו יציב, להוכיח היתכנות, להוכיח הישגים ובעיקר להוכיח שזה אפשרי. אני חושש ממצב בו נתחיל בהתלהבות ונמשיך בהרבה פחות.
זה רומנטי מאוד להשפיע, לקבוע, לכוון ולהוביל. זה פחות רומנטי להיווכח כי החיים האמיתיים אפורים קצת יותר.
ואז מה נעשה, נלך למרים?
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: מכבי תל אביב בנתניה... - אסףג - 04-Apr-2016 15:50

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 3 אורחים