שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
עלה סרטון חדש שמעמת את אוסידון עם עובדות, על בסיס הראיון שלו בתכנית של אופירה
05-Mar-2016, 12:08
הודעה: #27
RE: עלה סרטון חדש שמעמת את אוסידון עם עובדות, על בסיס הראיון שלו בתכנית של אופירה
(05-Mar-2016 8:55)אייל ס כתב:  כדי לא לפגוע בך ברמה אישית ומכיוון שהמניעים שלך הם ממש לא שליליים,בחרתי למעט ביצירת אינטרקציה וויכוח איתך כי נימוקך מזכירים לי את החלפת המסרים שלי עם עיתונאי הדגל מ"ספורט 5" שבעברו קיבל שכר בחברת "דן".
לא רואה בזה טעם,בדיוק כמו שלא מבין את טל מיוחס(שהיו ויש לי איתו לא מעט וויכוחים),בהמשך הוויכוח האינסופי איתך "למי יש יותר גדול"?.

אתה מוזמן לפגוע בי אישית אם זה מה שישפר את הרגשתך. החיים שלי ימשכו כסדרם גם אם תגיד לי שאני אהבל, טיפש , אדיוט שלא יודע לקרוא את המציאות.

גם אני כבר מזמן הבנתי שאם אייל אומר X כולם צריכים להגיד אמן אחרת מתחילים להשוות אותם לנהגי דן בדימוס....

אז זהו שלא. אני לא חייב לקבל את כל מה שאתה אומר. אני לא חייב להצטרף למסע ההסתה הבזוי הזה שרץ ברשתות החברתיות למינהם ,ואני לא חייב להתנצל על זה שאני מעז להגיד ש"הצורר" הגדול לא אשם בכל הצרות של המועדון הזה.

ולחברך החדש לנשק אני אגיד כך - גם "הגב" שאתה פתאום מקבל השנה מאחד המבקרים הגדולים שלך בשנים האחרונות לא ישנה את דעתי על אופייך וראייתך הפסימית ולא משנה באיזה נושא מדובר.
אני לעולם לא יראה את הדברים כמוך כי יש דברים שהם בדי אן איי של הבן אדם. לא ניתנים לשינוי. וכן, אני גאה שאני מצליח להתסכל על העולם גם מזווית אחרת במיוחד בימים קשים כמו אלה.
אז כמו שאמרת, אל תנסה אפילו. אתה האחרון שיצליח לגרום לי לחשוב אחרת.
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: עלה סרטון חדש שמעמת את אוסידון עם עובדות, על בסיס הראיון שלו בתכנית של אופירה - אופיר34 - 05-Mar-2016 12:08

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 10 אורחים