שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
המרדף אחרי שוינפלד
16-Feb-2016, 22:14
הודעה: #61
RE: המרדף אחרי שוינפלד
(16-Feb-2016 21:29)אייל ס כתב:  ערן וסבע וזגורי זו אותה משבצת....ובליגה הנוכחית חסרונם לא אמור להפוך אותנו לאמצע טבלה בליגה השניה,במקרה הטוב...
לגבי המינוס 2.5 מיליון שהתחלנו איתם,הם לא היו אמורים להשפיע תזרימית,כי נדחו תשלומים בסכום דומה לחלק השני של 2016 ותחילת 2017.
ולגבי החיסרון של ה2.2/2.3(מהאמריקאים ותשובה),התקבל מענק חריג מהעיריה של 500 אלף ש"ח+ הגדלה מ1.6 ל2.3(ל10 שנים),כך שהגרעון(התזרימי)אמור להיות מיליון ש"ח.
בפועל ולמרות מכירת החיסול שנעשתה בחודש האחרון,אני מעריך שנסיים את השנה בגרעון תזרימי ומאזני גדול שבעתיים שמקורו לא קשור לתשובה/אמריקאים אלה לניהול כספי שערורייתי שבנוסף לכל הצרות לא מאפשר עד היום(אחרי כל הדחיות שאושרו מההתאחדות) להגיש מאזן שנתי לשנת 2015(איחור שיעלה לנו בקנסות נוספים).

ממש לא מסכים איתך לגבי השלשה האלה. יכולים לשחק כולם ביחד. שניים מהם בטוח. ערן וסבע כבר שיחקו לא מעט משחקים ביחד. לגבי זגורי, יכול היה לשחק על המשבצת של איילה או אבידור בהמשך. אתה לא יכול להגיד לי שאם שלשתם כשירים אין לנו היום לפחות עוד 7-8 נקודות.

ולמה 2.2 מליון ?? 1.3 מהאמריקאים ועוד 1.5 מתשובה שלא נכנסו זה קצת יותר (ולך תדע אולי עוד משהו ייכנס בסוף)
לגבי המענק ,פעם ראשונה שאני שומע את זה. לא פורסם לעולם ולא דובר על זה, אבל אם אתה אומר כנראה שאתה יודע.
אותי עדיין מעניין לדעת מה מצבנו ביחס לשאר קבוצות הליגה בהקשר של בעלי תפקידים , חוזים וגרעונות.
בכל מקרה, בוא נראה איפה נעמוד תקציבית בסוף העונה אחרי כל הפעולות שבוצעו לאחרונה.
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: המרדף אחרי שוינפלד - אופיר34 - 16-Feb-2016 22:14

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 3 אורחים