שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
המרדף אחרי שוינפלד
16-Feb-2016, 11:29
הודעה: #56
המרדף אחרי שוינפלד
(16-Feb-2016 2:31)אופיר34 כתב:  
(16-Feb-2016 2:03)טל.מ כתב:  מה הגישה שלי ..? אומר את מה שכולם אומרים פה. ואם כבר תקטלג אותי כשלילי כנביא זעם או מה שבא לך ... מכבי נתניה כבר ירדה פעמיים (כולל זו) הגיעה פעמיים כמעט לחדלות פירעון , כושלת כמעט בכל תחום , לא מעלה שחקנים מהנוער, מוכרת כל מה שזז , הופכת אט אט להיות אחת הקבוצות שנותנות את ההופעה הגרועה בכל הזמנים בליגה, לא כובשת 1000 דק , מנצחת פעם בעונה, גורמת לשביתת שחקנים , לחובות עצומים בבנקים , נזקקת להלוואת עיריות, לניכיון שיקים כדי להעביר עוד שבועיים .. והרשימה אין סופית .. מה שגוי במה שאני אומר חוץ מאשר זה לא נעים לאוזן ..? חבורת שרלטנים השתלטה על המועדון בשלוש השנים האחרונות שלא נדבר על ההעברות ההזויות בחסות הסוכן נמני והשחקנים שלו והמאמן הקומבינטור והחאפר .., מה הטוב הגדול שאני וכולם פה מפספסים ? הגמל לא רואה את הדבשת של עצמו.

Sent from my iPhone using Tapatalk

אנחנו מתחילים למחזר חומרים.

מה הגישה שלך אתה שואל ??
"כושלת כמעט בכל תחום , לא מעלה שחקנים מהנוער, מוכרת כל מה שזז" - זה הגישה שלך !
אוסף של כותרות שמתאימות לאלה שמנסים לייצר עוד קצת רייטינג שיביא עוד קצת פרסומות, שיכניס עוד כמה דולרים לחשבון הבנק של אחד הטייקונים המקומיים.

הרי רק לפני שנתיים היינו מרחק של פסע מלקחת עוד תואר למועדון הזה. מי דיבר ככה אז ?? אתה לא מבין שהכדורגל נזיל ?? אתה לא מבין שכמו שב"ש זכתה בברקת גם לנו זה יכול לקרות. במה הם שונים מאיתנו ?? איפה הם היו לפני ברקת ??

וכן, השנה היא שנה קשה וחריגה אבל היא לא מוחקת היסטוריה של מועדון. היא לא מעלימה דורות של כוכבים שגדלו פה, היא לא מעלימה את הקבוצה של המדינה, היא לא מבטלת עשרות אלפי אוהדים שיש לקבוצה הזאת ברחבי הארץ. ועכשיו תגיד לי להפסיק עם ההיסטוריה המאוסה הזאת - אז אני אומר לך לא ! בזכות ההיסטוריה הזאת אנחנו מכבי נתניה ולא הפועל רעננה. בזכות ההיסטוריה הזאת הקבוצה הזאת הביאה 23 אלף לגמר גביע, בזכות ההיסטוריה הזאת גם יגיע לפה בסוף המושיע. מספיק עם התבוסתנות והשחור בעיניים.

מה זה תורם כל היום לבלבל את המח עם כותרות האינטרנט המפוצצות שאתה דואג להפיץ פה כל היום ??
אתה מחדש משהו למישהו ? אנחנו לא מודעים למצבנו ? וכן, זה לא נעים לאוזן וגם לא לעין .אז למה להמשיך עם זה ? אתה נהנה לדכא אנשים ? מה זה סוג של אורגזמה בשבילך ?? לא הגיע הזמן להתקדם ולשנות קצת גישה ??
כל היום אוסידון אוסידון אוסידון....
תגידו על מה תדברו כשאוסידון לא יהיה פה ??

אופיר מאחורי הכמעט תואר שלנו היו חוזים על הקרח שריסקו אותנו אחכ, רק שאנחנו לא ידענו מזה. הבעיות הכלכליות להזכירך קרו עוד במחנה האימונים. היסטוריה היא דבר חשוב מאין כמותו כל הילדות שלי עברה עם מכבי נתניה הגדולה, אבל מה לעשות שחיים בהווה ולא בעבר. תבחן את העובדות ותשפוט על פי הן בלבד ולא על סמך מה שיכול לקרות אם איזו אלונה תנחת פה. אתה לא רואה סכנה קיומית למועדון כי לשיטתך תמיד יקום איזה סגל איזה לנד או ירון ישראל או איזו מירים ויצילו. אני טוען שלא לעולם חוסן. אם יבוא לכאן אביר על סוס לבן הוא לא יבוא בגלל ההיסטוריה. את מי מעניין מה נגמר ב1983 ?אלונה לא באה בגלל מורשת ברד נומה ואביטן אלא בגלל קהילתיות ואולי פרסום ואולי מניעים אישיים. אלינו יאמר בא כי חיפש צעצוע , שגב כי קסם לו הרעיון אלא שרק שכח לבדוק את חשבון הבנק.

אני לא יודע על איזה מיליונר מקומי אתה מדבר .. איזיקוביץ ?
בוא נלך לעובדות שוב. איזה שחקן נתניה העלתה לבוגרים ? האחרון - חסן. אתה זה שקוטל פה את הנוער כל יום לא ? אם כבר יש שחקן שווה אז מוכרים אותו בנזיד עדשים לא ככה ? ואם לא מוכרים אז הם בורחים לבד ראה ג׳וזף גנדה.

המועדון מתרסק באמת ולא כי אני אמרתי. אני לא יודע על איזה פרטים אתה נסמך. ממה שאני יודע המועדון הזה עלה על מסלול מכבי יפו. יכול להיות שאפשר לחשב מסלול מחדש, לא יודע. לא רואה את זה קורה עם היור הנוכחי שלדעתי הוכיח שהמועדון לא בראש מעייניו או שאין לו מושג מה הוא עושה. אתה כל הזמן בונה על נס, זו זכותך . מתוך אוהדי נתניה הנס לא יגיע, לא יקום פה איזה כבירי כזה שישפוך כסף .נשארנו תלויים בראשת העיר וכמו שאמר אייל במכירה של טל איילה במיליון שקל למכבי חיפה.. ועכשיו אתה מתפלא למה אני ולא מעט פה חושבים שהמועדון רקוב .

Sent from my iPhone using Tapatalk

מרקו רויס - לא מילה גסה !
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
המרדף אחרי שוינפלד - טל.מ - 16-Feb-2016 11:29

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים