המרדף אחרי שוינפלד
|
16-Feb-2016, 2:31
הודעה: #54
|
|||
|
|||
RE: המרדף אחרי שוינפלד
(16-Feb-2016 2:03)טל.מ כתב: מה הגישה שלי ..? אומר את מה שכולם אומרים פה. ואם כבר תקטלג אותי כשלילי כנביא זעם או מה שבא לך ... מכבי נתניה כבר ירדה פעמיים (כולל זו) הגיעה פעמיים כמעט לחדלות פירעון , כושלת כמעט בכל תחום , לא מעלה שחקנים מהנוער, מוכרת כל מה שזז , הופכת אט אט להיות אחת הקבוצות שנותנות את ההופעה הגרועה בכל הזמנים בליגה, לא כובשת 1000 דק , מנצחת פעם בעונה, גורמת לשביתת שחקנים , לחובות עצומים בבנקים , נזקקת להלוואת עיריות, לניכיון שיקים כדי להעביר עוד שבועיים .. והרשימה אין סופית .. מה שגוי במה שאני אומר חוץ מאשר זה לא נעים לאוזן ..? חבורת שרלטנים השתלטה על המועדון בשלוש השנים האחרונות שלא נדבר על ההעברות ההזויות בחסות הסוכן נמני והשחקנים שלו והמאמן הקומבינטור והחאפר .., מה הטוב הגדול שאני וכולם פה מפספסים ? הגמל לא רואה את הדבשת של עצמו. אנחנו מתחילים למחזר חומרים. מה הגישה שלך אתה שואל ?? "כושלת כמעט בכל תחום , לא מעלה שחקנים מהנוער, מוכרת כל מה שזז" - זה הגישה שלך ! אוסף של כותרות שמתאימות לאלה שמנסים לייצר עוד קצת רייטינג שיביא עוד קצת פרסומות, שיכניס עוד כמה דולרים לחשבון הבנק של אחד הטייקונים המקומיים. הרי רק לפני שנתיים היינו מרחק של פסע מלקחת עוד תואר למועדון הזה. מי דיבר ככה אז ?? אתה לא מבין שהכדורגל נזיל ?? אתה לא מבין שכמו שב"ש זכתה בברקת גם לנו זה יכול לקרות. במה הם שונים מאיתנו ?? איפה הם היו לפני ברקת ?? וכן, השנה היא שנה קשה וחריגה אבל היא לא מוחקת היסטוריה של מועדון. היא לא מעלימה דורות של כוכבים שגדלו פה, היא לא מעלימה את הקבוצה של המדינה, היא לא מבטלת עשרות אלפי אוהדים שיש לקבוצה הזאת ברחבי הארץ. ועכשיו תגיד לי להפסיק עם ההיסטוריה המאוסה הזאת - אז אני אומר לך לא ! בזכות ההיסטוריה הזאת אנחנו מכבי נתניה ולא הפועל רעננה. בזכות ההיסטוריה הזאת הקבוצה הזאת הביאה 23 אלף לגמר גביע, בזכות ההיסטוריה הזאת גם יגיע לפה בסוף המושיע. מספיק עם התבוסתנות והשחור בעיניים. מה זה תורם כל היום לבלבל את המח עם כותרות האינטרנט המפוצצות שאתה דואג להפיץ פה כל היום ?? אתה מחדש משהו למישהו ? אנחנו לא מודעים למצבנו ? וכן, זה לא נעים לאוזן וגם לא לעין .אז למה להמשיך עם זה ? אתה נהנה לדכא אנשים ? מה זה סוג של אורגזמה בשבילך ?? לא הגיע הזמן להתקדם ולשנות קצת גישה ?? כל היום אוסידון אוסידון אוסידון.... תגידו על מה תדברו כשאוסידון לא יהיה פה ?? |
|||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים