המרדף אחרי שוינפלד
|
16-Feb-2016, 0:34
הודעה: #46
|
|||
|
|||
RE: המרדף אחרי שוינפלד
(15-Feb-2016 23:49)טל.מ כתב: אתה טעית ..? מסבירים לך כאן קבל עם ועדה ! האוסידון הזה מתנהל הפוך .. ! את מי הוא מקדם ? את מי הוא מרחיק ? איך אתה לא רואה את זה ? כן לא עניתי לך במה טעיתי .. טעיתי לגבי מרגוליס טעיתי לגבי לוגסי לא טעיתי לגבי ברק לוי .. אבל את מי זה מעניין כשהיור המהולל שלי פועל נגד האינטרס של המועדון ! מה אתה מפספס פה ..? מי אתה בכלל שתסביר ?? מי הסמיך אותך לבוא ולהזהיר את כולנו מהאסון הגדול ?? מה אתה בכלל יודע מהחיים שלך ?? כל היום מצוטט לי אתרים בשקל וחצי וחושב שמינימום את לוחות הברית הוא מציג עכשיו לעם ישראל... אני לא צריך את ההסברים שלך ואפילו לא את של אייל. למרות שאני לא בעל בינה מפותחת כמו שלך תתפלא אבל אפילו אני מבין מה קורה פה. זה שאצלך הכל תמיד מוביל לחורבן ואני מנסה להיות טיפה פחות היסטרי לא אומר שאתה רואה את המציאות בצורה יותר ריאלית. צא כבר מהסרט העלוב הזה שלך עם כל החזיונות שמכניסות פה את כולם לבונקר. הוא יודע מה יקרה מחר והוא יודע מה סופו של המועדון והוא יודע מה צריך לעשות בשביל לפתור את כל הבעיות.... אתה אולי רק חושב שיש לך מושג אבל אתה ממש לא בכיוון וגם הידוק היחסים המופלא שלך עם אייל לא משנה הרבה את התמונה. ועוד דבר , תכניס לך לראש ,20 איש בפורום הזה ועוד 200 בפייס הם קצה קצהו של אוהדי הקבוצה כך שגם על עניין ״הרוב״ אין לך יותר מידי קייס. אז אתה יכול להמשיך מצידי להדביק לי כינויים מפה ועד שנה הבאה. אני אמשיך לנתח את המציאות לפי הראייה שלי ולא לפי הפאניקה שאתה וחבריך החדשים מנסים לצייר פה. |
|||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
משתמשים שצופים באשכול זה: 3 אורחים