(15-Feb-2016 22:29)אופיר34 כתב: (15-Feb-2016 19:45)עידן444 כתב: אולי פעם תנסה להגיד לי דבר אחד טוב שאוסידון עשה במכבי נתניה במקום לחפש אחורה כל הזמן?
בסדר, הבנו שאת המועדון הזו לא ניהלו גדולי האומה- בוא תסביר דבר אחד שתפקד תחת אוסידון עצמו- שקיבל מועדון בסך הכל במצב לא כזה נורא כפי שמתארים(גרעון של 2.5 מיליון ש"ח רחוק מלהיות אסון).
לבוא ולהגיד דברים טובים שקרו בשנה כזאת זה באמת משימה קשה.
בפעם המליון ,אוסידון עשה את הטעויות שלו. הוא מבחינתי טעה בעיקר ביד החופשית שנתן למאמנים הכושלים שהוא והדרקטוריון המכובד הביאו לנתניה (ואתם יכולים לצעוק עד מחר. גם לדרקטוריון יש חלק בזה).
היד החופשית הזאת בין היתר גרמה גם לבזבוז של כספים מיותרים שעד היום משולמים לשחקנים ומאמנים לא ראויים שהגיעו לקבוצה. מעבר לזה, ההתנהלות התקשורתית שלו בעיקר מול האוהדים היא לא פחות משערוריה. לא יכול להיות שעד רגע זה קולו של האיש לא נשמע , וגם אם זה עומד לקרות בקרוב (וזה יקרה) זה כנראה כבר מאוחר מידי.
מצד שני , כן, הוא קיבל את הקבוצה בשלב מאוד מתקדם של העונה, עבד 24X7 לא מעט ימים כדי להרים את המועדון מכלום, קיצץ לא מעט בתפקידים ובמשרות ואז כדור השלג התחיל להתגלגל בכיוון הלא נכון והגענו עד הלום.
כמו שכתבתי מקודם, הוא האחראי ,הוא בעל הבית ואליו צריך להפנות את הביקורות, אבל בא בעת יש גם נסיבות מקלות ודברים אובייקטיבים שלאו דווקא היו תלויים בו.
ואחרי הכל, לדעתי ,ההשתוללות שיש פה בחודשים האחרונים עברה מזמן את גבול הטעם הטוב.
(15-Feb-2016 19:48)טל.מ כתב: איך מתחמק אם כרגע עניתי ? ניתן לשכנוע בקלות, רק תביא טיעונים.
ענית ?? או בפוליטיקה עונים ככה....
אני כבר אמרתי לך ק במה לדעתי טעיתי בוא תגיד אתה איפה אתה טעית (אם יכול לקרות דבר כזה בכלל...)
אתה טעית ..? מסבירים לך כאן קבל עם ועדה ! האוסידון הזה מתנהל הפוך .. ! את מי הוא מקדם ? את מי הוא מרחיק ? איך אתה לא רואה את זה ? כן לא עניתי לך במה טעיתי .. טעיתי לגבי מרגוליס טעיתי לגבי לוגסי לא טעיתי לגבי ברק לוי .. אבל את מי זה מעניין כשהיור המהולל שלי פועל נגד האינטרס של המועדון ! מה אתה מפספס פה ..?
Sent from my iPhone using Tapatalk