המרדף אחרי שוינפלד
|
15-Feb-2016, 23:36
הודעה: #44
|
|||
|
|||
RE: המרדף אחרי שוינפלד
(15-Feb-2016 22:48)עידן444 כתב: האיש כשל ברמות אחרות. הנסיונות האלה לתת לו גב על רקע טענות של אנשים ממקור ראשון על אופן התנהלותו- פוגעים במועדון- לא פחות מזה! נתחיל עם בארי. תסלח לי אבל הגיע הזמן לשפוט דברים באובייקטיביות ובעיניינות בלי כל שטיפת המוח מסביב. בארי השחקן עם הכי הרבה פוטנציאל בקבוצה ובאותה מידה השחקן הכי מאכזב העונה. שחקן שלדעתי קיבל הכי הרבה דקות משחק בקבוצה ולא תרם כלום. מאז אותו משחק מול בני יהודה כלום ושום דבר ! שום תרומה למשחק, נעלם ברב הדקות, לא משפיע , לא מייצר מצבים, אפאטי. תגיד לי מה אתה רוצה ?? פשוט אחד השחקנים בקבוצה שהיה צריך להיות משוחרר כבר לפני חודש מבחינתי. ושאוהדי הפועל לא יספרו לך סיפורים. ראיתי אותו בשני המשחקים ששיחק והוא נראה בדיוק אותו דבר כמו אצלנו. לא אוגו ,לא נוואקמה ולא בטיח. בינתיים כלום ושום דבר. וגם אני לא אוהב את המעבר של השניים דווקא להפועל תא אבל הקבוצה היתה חייבת לעבור שינוי בבסיס שלה כי הכל היה פה מת. תאמין לי שהייתי מוסיף עוד שניים שלשה לרשימת המשוחררים. ונכון שלא הגיעו לפה טאלנטים אבל אני כבר מזהה יותר התלהבות ורצון במשחק שלנו. וחוץ מזה, אין מה לעשות, לשיקול הכלכלי יש פה משקל. דעתי שגרעון גדול הוא הסכנה הכי גדולה כרגע לקבוצה וחייבים לעשות הכל כדי לצמצמם אותו. זה כואב , זה מבאס לראות את שוינפלד קורע רשתות דווקא בהפועל אבל אם זה מה שיעזור לשרוד נאלץ לחיות עם זה. ודבר אחרון, גם אני מבואס, גם אני מתפלל שמישהו יעשה קסם ויקפיץ אותי ישר ליום ראשון, גם אני איבדתי השנה את המוטיבציה אבל מפה ועד ״לשנוא את הקבוצה״ , ״לא להתחבר לקבוצה״, ״להתנתק מהכדורגל״.... הלו, בן אדם קצת פרופורציות. לא אוסידון, לא שגב ולא אף מנייאק אחר יגרום לי לדבר ככה. הייתי פה לפניהם ואני אהיה פה אחריהם. באש ובמים !! |
|||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
משתמשים שצופים באשכול זה: 2 אורחים