שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
המרדף אחרי שוינפלד
15-Feb-2016, 22:48 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 15-Feb-2016 על ידי 22:51 עידן444.)
הודעה: #43
המרדף אחרי שוינפלד
האיש כשל ברמות אחרות. הנסיונות האלה לתת לו גב על רקע טענות של אנשים ממקור ראשון על אופן התנהלותו- פוגעים במועדון- לא פחות מזה!
אני בספק גדול האם יש ביכולתו של האיש לעלות את הקבוצה ליגה תוך שנה כפי שקרה בפעמיים האחרונות. לא מאמין בו. לא מאמין באופן הניהול שלו. נגעל מכתבי החצר שלו. נגעל מזה שיש בראש המועדון שלנו אנשים שכירים- בלי זיקה אליו, בלי שאני יכול לסמוך עליהם, שאני אפילו לא בטוח שהם מייצגים את האינטרס של הקבוצה.
בוא תסביר לי איך השאלת בארי והבאת לינגאנה במקומו אמורה לשרת את האינטרס של מכבי נתניה??? שנינו יודעים את האינטרס של מי זה משרת...
בא לי להקיא. אתמול לראשונה בחיי לא הלכתי נטו מתוך גועל! לראשונה בחיי אני אפילו בקושי ראיתי את המשחק בטלויזיה. אצ הגול שלנו ראיתי רק היום בצהריים כשבחור שיושב לידי בעבודה(אגב, אוהד הפועל שמלקק את האצבעות מבארי- למי ששואל ותוהה לגבי המחוייבות- בארי שם זה בארי אחר לגמרי- ללא ספק שופך עוד קצת אור על הקריסה של הקבוצה הזו- שמתנהלת כמו שכונה!!! איך יכול להיות ששחקן כמו בארי משתין כאן בקשת על 4 מאמנים ואף אחד אפילו לא חושב לנער אותו ובהפועל כבר מדברים עליו במושגים של הכלאה בין אוגו לנוואקמה...) נכנס לתקציר.
פשוט לא מרגיש שזו מכבי נתניה. אני שונא את הקבוצה הזו!!! שונא את המנהל שלה!!! לא מרגיש שום חיבור כמעט עם אף שחקן שלה!!! נגעל מהאדישות ועצימת העיניים של חלק מהקהל הזה!!! ואני קרוב מאי פעם להתנתק לחלוטין מכל הדבר הדוחה הזה שנקרא כדורגל ישראלי כי מבחינתי בלי מכבי נתניה אין דבר כזה כדורגל ישראלי- ואין מכבי נתניה!!!! פשוט אין!!! אולי ברעננה... בטח יותר מאשר כאן...

Sent from my iPhone using Tapatalk
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
המרדף אחרי שוינפלד - עידן444 - 15-Feb-2016 22:48

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים