שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
לכל הנשרים ,הזאבים ושאר הטורפים למינהם....
29-Jan-2016, 10:58 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 29-Jan-2016 על ידי 11:01 עידן444.)
הודעה: #14
לכל הנשרים ,הזאבים ושאר הטורפים למינהם....
(29-Jan-2016 2:11)זאב רווח כתב:  העיסקה מצוינת לנתניה אני שמח שאוסידון פעל הפעם לטובת מכבי נתניה יאללה הגיע הזמן להתאחד מאחרי אוסידון ולאפשר לו להציל אותנו מירידת ליגה

אתה שם לב אופיר 34 אני לא נשר ואפילו לא זאב טורף כשאני רואה שזה לטובת המועדון אני שמח ההישארות של שוינפלד עד סיום העונה + תוספת של דודו ביטון + 1.7 מליון שקל זאת עיסקה מצויינת

אתה מבין את הבעיה? עיתונאי שרוצה להציג את העסקה כטובה גורם לך לחשוב שזה דודו ביטון + 1.7 מיליון- כשבפועל זה דודו ביטון בהשאלה + 900 אלף ש״ח מזמן + זה ששיינפלד נשאר עד סוף העונה + מימיון מחנה אימון לעונה הבאה(הכי הזוי מזה שנים!!! מה השלב הבא? שיקנו לנו מקרר כמו בשנות ה-70?)- והכל יחד מגיע ל 1.7 מיליון כשלשכר של דודו ביטון למעשה משקל די כבד בתוך כל זה- שכר שהפועל ת״א השתוקקה להתפטר ממנו כי הוא מנופח בטירוף ביחס ליכולת והתפוקה של השחקן ובטח גם דחפו כאן שדי השאלה.
עכשיו תשפוט את העסקה כמו שהיא באמת- 900 אלף ש״ח מזומן ולא 1.7!!! השווי הכולל הוא 1.7 וכולל בפנים דברים שאין לנו בהם צורך תמורת שני מלפפונים חמים!!! ולמה? כי המנהל המהולל שסיפר לנו על הניהול המאוזן שלו כדי שלא יקרה מה שקרה בעונה שעברה- נתקע עפ הגב אל הקיר ועם חוסר יכולת לשלם משכורות כבר לפברואר!!!!
אבל סליחה... תשובה, וגאלבוט, וקאהן וסגל אשמים...

Sent from my iPhone using Tapatalk
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
לכל הנשרים ,הזאבים ושאר הטורפים למינהם.... - עידן444 - 29-Jan-2016 10:58

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים