שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
פיליפצ'וק ואורן אין לכם כבוד עצמי להודות שעטר 0
10-Jan-2016, 16:23
הודעה: #15
RE: פיליפצ'וק ואורן אין לכם כבוד עצמי להודות שעטר 0
(10-Jan-2016 16:17)זאב רווח כתב:  לואיס ראזק כשדורה מהמשחק הראשון הפסיד ועד שפוטר למרות שהציג תוצאות טובות יותר מעטר פיליפצ'וק ואורן לא הפסיקו כאן בפורום לטרוף ולבלבל במוח כמו שאני עשיתי בדיוק בשביל מינוי מאמן נתנייתי אבל אף אחד לא בא אליהם בטענות את אף אחד כאן לא החרימו כמו שעשו לי כמעט כל חברי הפורום אין לי בעיה עם זה

אני מצפה כמו שהוא עצמו פיליפצ'וק הצהיר כאן שהוא ייצא כנגד עטר אם יכשל וגם למרות שהוא בקושי הוציא מילה טעונת זכוכית מגדלת כנגד עטר שהוא ניסה ורצה לעשות טוב זה פשוט בושה וחרפה למה דורה לא ניסה ורצה לעשות טוב ? איזה מן שטויות אלו ?

אני לא צבוע אם בני לם לא מצליח להציל את הקבוצה ואחרי 8-9 מחזורים הצצב עדיין עגום אני הראשון כאן באתר שיקרא לו להתפטר לפני כל אחד אחר ולא אחסוך במילים כמו שניסה פיליפצ'וק לעשות אין כבר גבול לצביעות כאן

נהדר, אז אחרי כל 8-9 מחזורים לפטר מאמן? נשמע הגיוני סך הכל. יאפ, מאוד הגיוני.

תפנים - יורדים ליגה. לפטר את המאמן השלישי העונה יהיה טיפשות אדירה. לא יעזור הרבה, ולא משנה מי יקבל את התפקיד - 90% ירידת ליגה וזה יהיה הישג מטורף אם לא נרד ליגה העונה הזאת (אם מישהו באמת חושב שערן לוי הוא איזה משיח... אתם קורעים אותי).
אז אם כבר יורדים ליגה? לא אכפת לי מי יהיה המאמן השלישי, האשמה הבלעדית לא תיפול עליו וכבר עדיף שיקבל את הקבוצה לעונה הבאה. יענו, זאת אומרת אם בכלל תהיה עדיין קבוצה ולא יהיה פירוק מוחלט ונהפוך לאיזה הפועל יהוד\מכבי יפו...
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: פיליפצ'וק ואורן אין לכם כבוד עצמי להודות שעטר 0 - לואיס ראזאק - 10-Jan-2016 16:23

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 7 אורחים