אלוהים מתעקש לעזור לנו...
|
04-Jan-2014, 3:16
הודעה: #20
|
|||
|
|||
אלוהים מתעקש לעזור לנו...
(03-Jan-2014 22:39)טל.מ כתב:(03-Jan-2014 22:21)yaron73 כתב: אחרי הצלת הגול והעידוד שהוא קיבל מהקהל ערן לוי נכנס לטירוף ונתן משחק מושלם. איזו ראיית משחק ואיזה גול !!! נתחיל מהסוף... אתה כמעט לא טועה (רק כי עדיין לא עלינו). לצערי בשעת המשחק בדיוק הייתי מעל האוקיינוס האטלנטי... אבל גם מבלי לראות אותו אני בטוח שערן לוי לא השתנה פתאום ב 180 מעלות. אם אתה זוכר ,ביום שערן לוי הוחתם אמרתי שזה שחקן שיוכל להעלות אותנו במו רגליו. בינתיים זה בהחלט מה שקורה. אז באמת שבליגה כזו עלובה כשאין לנו ״מתנגד״ ראוי ערן לוי בהחלט עושה את שלו. אותי אף אחד לא ישכנע שערן לוי זה מודל למקצוענות אן מודל לחיקוי. השמאלית שלו היא נדירה ולא נחזור על כל הסופרלטיבים אבל אם אנחנו מתכוונים לעשות קפיצת מדרגה בליגת העל ,לנסות לתקוע יתד בצמרת ולשחק כדורגל אטרקטיבי לערן לוי אסור להיות חלק בקבוצה כזאת ! אם המטרה תהיה לשרוד בליגה ולבנות קבוצה לאמצע טבלה אזי הסיפר כבר שונה. אז מצטער שאני לא מצטרף לחגיגה (אולי כי עדיין לא ראיתי את השער שלו היום) , אבל ערן לוי זה לא כדורגלן לקבוצה ראויה בליגת העל. יש עוד דברים בכדורגל חוץ מרגל שמאל טובה. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
משתמשים שצופים באשכול זה: 3 אורחים