מכבי נתניה ינואר 2015
|
07-Jan-2016, 15:05
הודעה: #18
|
|||
|
|||
RE: מכבי נתניה ינואר 2015
אני מסכים עם מה שאופיר 34 אומר חברים ואסביר לכם איך להסתכל על הענין ואז תבינו איך התחזקנו מאוד
אני ממשיך בדעתי שהסגל העונה טוב מעונה שעברה כי מרביתכם גם אמרתם זאת בתחילת העונה ודעתי שרק הרבה חוסר מזל וגם שאין מאמן על הקווים משפיע דראסטית על השחקנים ! שימו לב : נתניה כמעט באף משחק שראיתי בטלויזיה לא נפלה מאף קבוצה כולל באר שבע ומכבי תל אביב אבל היתה הרגשה שגם אם המשחקים היו נמשכים עוד שהועיים לא היינו כובשים ....זה הנתון וכולכם מסכימים בכך ... איציק כהן הוא חלוץ 9 שמשחק עם הגב לשער מן סנטר בכדורסל שמוריד כדורים בפינקרול ואז השחקנים שבאים מאחור יכולים להצטרף להתקפה מה שבכל ההתקפות שלנו או שהיו מרימים ואין מי שינגח או שהיו אלו שליחות כדורים ארוכים לאבידור שבחיים לא היה סקורר ... איציק כהן הוא סקורר מחפש דחיקה ברוחב מחפש נגיחה לשער וכמו שכבר אמרתי יודע לשחק עם הגב לשער היופי שבכך שעכשיו גם אבידור ובמיוחד מרגוליס יהיו משמעותיים הרבה יותר ... נתון שני זה טיאגו פאריירה , אני מכבד את בארי ומכבד את איילה אבל עם כל הכבוד להם הם משחקים כמעט תמיד לרוחב במקום לעומק , לעומתם טייגו פאריירה מחפש תמיד למסור כדורי עומק , לא מעכב התקפות בדריבל מיותר , תוסיפו לזה בעיטות פצצה מחוץ לרחבה והגבהות מדוייקות וטאץ' איזה טאץ' .... בקישור האחורי נחלשנו עם שחרור משה לוגסי אני עדיין מקווה שלא יעזוב , בוקרה ? לא מחזיק ממנו בנתיים ...גומברג חיזוק מצוין גם בעמדת המגן השמאלי וגם לעת הצורך כקשר אחורי מקווה שגם שחר הירש יגיע ושגם החלוץ האמריקאי אם הוא טוב יסודר הענין שלו בכללי גם חיזוק הספסל מחזק את שחקני ההרכב הראשון כי יש מי שמאיים על עמדתם למשל ברגע שהמגן הימני זיו על הספסל ונושף בעורפו של עומר וורד זה יעשה רק טוב לעומר וורד כי ברגע שיתן משחק חלש הוא ירד לספסל |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים