שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
האשם העיקרי בתיקו 0 היום הוא
13-Dec-2015, 2:04 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 13-Dec-2015 על ידי 2:27 דוד חטב.)
הודעה: #30
RE: האשם העיקרי בתיקו 0 היום הוא
מישהו אמר שחורצינידיס...

(13-Dec-2015 0:45)טל.מ כתב:  
(13-Dec-2015 0:27)דוד חטב כתב:  לומר את האמת יצאתי די מעודד , סה"כ משחק עטרי טיפוסי כדורים ארוכים ולחץ לצערי רק בגלל מזל לא כבשנו היום...
מה כן צריך לתקן עומר ורד חלש להחריד...לספסל ומהר
כל יתר החלק האחורי סביר...
ציפיתי מירין בתור שחקן בית שיסיים את המשחק גם עם מתיחה ( אבל זה בקטנה)
בקישור לולה היה טוב יותר ממה שראיתי ממנו עד היום...
איילה בעיני חלש מאד לא יודע מה ראיתם שחקן חלש בגוף שלא מתאים לסגנון משחק הנוכחי...
אבידור בעיני למרות שלא מבין מספיק את המשחק רץ נלחם ומהיר ניתן לראות ממנו נק'...דווקא המצב שהוא הגיע אני לא מאשים אותו כי איך שהוא קיבל את הכדור לא הספיק להשתלט וכבר נבלם...
חמזה בארי נעלם לפרקי זמן ארוכים מידי...אבל בעיני אפשר יהיה להפיק ממנו יותר בעתיד...
רומריו היום החזיק יפה את האמצע והיה טוב יותר מהמשחקים האחרים עצם זה שלא נגע בכדורים החופשיים כבר סימן שמישהו מפנים...
סיסאי בסגנון הנוכחי של גאן אנד ראן הוא אחלה רק שחייב להיות הרבה יותר מרוכז באיזורי ההכרעה...
כושר גופני משתפר ממשחק למשחק וזו כבר נק' אור...
הליגה ממש פח השנה וזה לרעתנו שבליגה כל כך חלשה אנחנו מקום אחרון אבל זה יכול להיות גם לטובתנו...
אני קורא על שחרור מסיבי של 6/7 שחקנים זו תהיה החותמת הסופית לירידה.
כן צריך להביא 2 שחקני הכרעה טובים ושחקן הגנה כלבויניק סביר פלוס .
לשחרר את כל המושאלים בעיקר את עומר ורד יש כמוהו עשרות בנוער ובליגה שניה, להעיף את הרוש אולי גם את חיימוביץ, וכמובן את מרגוליס שממש נראה לא שייך ...

כשכתבתי את מה שאתה רשמת על איילה לפני למעלה מחודש אמרת שאני לא מבין ולא כל שחקן צריך להיות סוס ... סמילאניץ שחקן גרוע נעדר כל טכניקה . ראיתי את ההרמות שלו במיוחד הקרן שעפה לירח ועוד מאחורי קו החוץ... אין לנו קישור התקפי . פירס מנסה דברים שהוא לא יודע וככה הכל מסתבך. מצבו של עטר מסובך מסובך מאוד.

Sent from my iPhone using Tapatalk

אתה צדקת לגבי איילה ואני טעיתי.
בטוח שלשיטה הנוכחית הוא לא מתאים...
כרגע אולי ל-10 דק' וגם זה לא בטוח....
בנוסף לחולשה הגופנית הוא לא תורם כלום למשחק ההגנה ...
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: האשם העיקרי בתיקו 0 היום הוא - דוד חטב - 13-Dec-2015 2:04

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 2 אורחים