שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
פחות אבל עוד כואב
29-Nov-2015, 10:54
הודעה: #35
פחות אבל עוד כואב
(29-Nov-2015 10:30)אופיר34 כתב:  
(29-Nov-2015 8:44)פיליפצוק כתב:  "מרים עובדת על רוכש".....
גם אם האח התאום של גולדאהר שאין לו יבוא לפה, ערן לוי יהיה חלק בלתי נפרד מהקבוצה.
ואם גם היום אדון אופיר34 כאשר זו קבוצה של כלום ושום דבר, אתה מפקפק בנחיצותו של ערן לוי למערכת, אז באמת אין לך מושג.
נראה לי שהתבלבלת, ברצלונה וטיקי טקה זה בספרד לא פה.

כל הדמגוגיה הזאת לא תעזור. אתה יכול להמשיך להדביק לי כמה כותרות שאתה רוצה ,באמת שלא מזיז לי.
לא מפקפק בנחיצותו של ערן לוי בתקופת הזמן הנוכחית וזה גם מה שאמרתי בעבר. כל עוד אנחנו קבוצה שמקצועית ותקציבית נראית כמו שנראית ערן בהחלט נחוץ.

ביום שהאח התאום של גולדאהר יגיע לערן לוי לא יהיה פה מקום כי קבוצה רצינית עם כסף ומטרות לא תבנה את עצמה סביב שחקן כמו ערן לוי. תאמין לי שאם זה לא היה ככה ערן לוי כבר מזמן היה משחק בקבוצה גדולה ועשירה.

(29-Nov-2015 1:51)טל.מ כתב:  אני רק אענה על המשפט האחרון שלך - ודש חזרה לערן וכו ... ״אני אופיר מעולם לא טעיתי ...״ זו המסקנה היחידה שאני יכול להסיק כשאני קורא את חילופי הדברים שלך עם כולם. לא משנה איפה הקבוצה לא משנה מה התוצאות לא משנה איך נראינו עם ערן לוי ובלעדיו. משנה שאתה צריך להיות צודק. אז תהיה, בכייף.

Sent from my iPad using Tapatalk

ו"אני טל מ. טעיתי פעם"? ??
מתי הודית לאחרונה בטעותך ?
קרה פעם שאחת התחזיות שלך לא התממשה ?

האמן לי שאני כבר מורגל לתגובות המחץ שלך בתקופות קשות כמו אלה וכבר מזמן הפסקתי להתרגש מהן. באמת שאין חדש תחת השמש.

אין לי בעיה להודות בטעויות שלי . מישצ׳נקו האחרונה שבהם. חשבתי שהוא אחלה בלם ושאורן ממציא. בסוף התברר שאורן לא ממציא, אולי קצת מגזים בעליהום, אבל בטוח צודק בניתוח שלו. מתי אתה טעית ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

מרקו רויס - לא מילה גסה !
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
פחות אבל עוד כואב - amir - 28-Nov-2015, 21:28
פחות אבל עוד כואב - טל.מ - 29-Nov-2015 10:54

קפיצה לפורום: