שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
רווח הסטלן - כנס
25-Nov-2015, 12:45
הודעה: #10
RE: רווח הסטלן - כנס
(25-Nov-2015 10:46)טל.מ כתב:  איכשהו הוא חושב שהוא מעדיף את עומר ורד שגדל במכבי תא שוחרר לכל תחתית וספסלי הליגה וכרגע מראה מדוע ( ליאור ראובן כבר היה טוב ממנו) על פני כחלון שספג שכונה מתחילת אימוניו. אני בטוח שאם כבר בחרנו בכזה מגן גרוע יכולנו להתפשר על כחלון.

Sent from my iPad using Tapatalk

(25-Nov-2015 10:21)אופיר34 כתב:  
(25-Nov-2015 2:16)עידן444 כתב:  צריך לפנות את מעט הכסף שיש לשחקנים שצריכים, לשחקנים שרוצים. אברהם פאס, חמדי סליחי, רוג׳רס קולה(ואלה סתם 3 דוגמאות של שחקנים שעלו לי לראש)- אלה שחקנים שיכולים לשנות פנים של קבוצה שלמה, ואם אני צריך ״לסבול״ לידם בסגל את כחלון, תירם, ירושלמי, ביסאן, ניר עזריה והזר מהנוער במקום ורד, טגה, לוגסי, נבו מזרחי, וסיסאיי באמת שאין לי שום בעיה עם זה... למה לך כן? אני באמת לא יודע...

Sent from my iPhone using Tapatalk

ממש אין לי בעייה עם זה וכבר אמרתי לך בעבר - הלוואי שנצליח לייצר 11 שחקנים משלנו שיעלו כל שבת בהרכב ,בלי זרים ובלי חיזוקים מבחוץ.
היות והמציאות היא אחרת יש לי בהחלט בעייה לתת את הבמה לשחקנים רק בגלל שהטייטל שלהם הוא "שחקן בית" ,למרות שמקצועית אין שום סיבה לעשות את זה.

וזה שלפעמים נופלים עם "חיזוק" שמביאים מבחוץ לא אומר שצריך לטעות שוב עם "חיזוק" מהבית....

אפשר להגיד נפלנו על זרים וגם זה בקושי . שיעשו את העבודה שלהם לפני שמחתימים. לגבי ישראלים - המאמן לא מכיר את ורד חיימוביץ טגה וכו ? לא ברור לו מה יקבל מהם ?

Sent from my iPad using Tapatalk
זה גם תלוי כמה הוא קיבל מנמני לכאורה
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
רווח הסטלן - כנס - טל.מ - 25-Nov-2015, 10:46
RE: רווח הסטלן - כנס - משה.ד - 25-Nov-2015 12:45
רווח הסטלן - כנס - אלון - 02-Dec-2015, 23:05