שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
חבורת אנשים שלא מבינים כדורגל בדירקטוריון מכבי נתניה החליטו ש...
23-Nov-2015, 1:34 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 23-Nov-2015 על ידי 1:54 עידן444.)
הודעה: #43
חבורת אנשים שלא מבינים כדורגל בדירקטוריון מכבי נתניה החליטו ש...
יש עוד הנחה שיתכן ואפשר לעשות לקבוצה הזו על כך שהיא נראית רע יותר ממה שהיא מסוגלת להיראות. הקבוצה בעונה שעברה הובילה כמעט בכל משחק ולמרות זאת היתה משחקת לחוץ ופעם אחר פעם מאבדת יתרון. לעומת זאת הקבוצה הנוכחית נקלעת בלא מעט משחקים לפיגור מוקדם(הקבוצה הזו שיחקה רק דקה אחת בכל העונה בסיטואציה שהיא מובילה!!! הנתון הזה לא פחות ממדהים בעיני!!!) ובתוך כל סיר הלחץ שקיים גם כך מתקשה מאוד לתפקד במקרים הללו שכאמור- קרו בלא מעט משחקים. רק בשניים- מול ק״ש ובני יהודה היא הצליחה לחזור למשחק. יתכן שעל כך עטר צריך לתת את הדעת כי להתחיל כל משחק בפיגור של 1-0 עם ההתקפה שיש לנו זה באמת לא מצב בריא לשקט הנפשי של אסופת השחקנים הזו. כפי שאמרתי לא ראיתי את המשחק והבנתי שהיו גם דקות טובות. אם אני צריך לנחש אני מניח שמדובר על דקות הפתיחה והדקות שלאחר השיוויון. אני גם מנחש שהדקות הרעות ביותר היו במצב של פיגור. לדעתי זה תסריט שחוזר על עצמו בכל המשחקים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

אגב, לא שגביע הטוטו הוא מדד למשהו אבל בגביע הטוטו הקבוצה לא נקלעה לפיגור, כבשה ראשונה, לא ספגה, וסיפקה כדורגל לא רע ועוד מול קבוצות שמעטרות את הצמרת הגבוהה...

Sent from my iPhone using Tapatalk
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
חבורת אנשים שלא מבינים כדורגל בדירקטוריון מכבי נתניה החליטו ש... - עידן444 - 23-Nov-2015 1:34

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים