שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
מכבי נתניה - הפועל ב״ש
02-Nov-2015, 11:28
הודעה: #26
RE: מכבי נתניה - הפועל ב״ש
(02-Nov-2015 11:10)עידן444 כתב:  אופיר, אתה פעם אחר פעם מפספס את הפואנטה.
אני אסביר שוב- שחקנים אפורים ובינוניים יש לי בשפע בחומר המקומי, ואני לא מצפה ממנו להוביל. אני מצפה ששחקני הרכש יובילו אבל ברגע ששחקני הרכש ברמה של החומר המקומי(הבינוני!!!!!!! אני לא חושב שכחלון, ריף מסיקה, דודי תירם ולירן שריקי יובילו את הקבוצה!) אתה מקבל קבוצה כים שהקבוצה שלנו נראית היום- אוסף של 20 שחקנים בינוניים. ותעשה לי טובה, תפסיק להשפריץ מכל פריצה מקרית של עומר ורד פעם בשני משחקים. אם היית מפרגן ככה לעומרי קנדה לא הייתי אומר מילה- באמת שחקן שנהניתי מכל רגע שהוא שיחק כאן בגביע הטוטו בעונה שעברה אפילו אם כשל בפס האחרון. באמת ניתן היה לראות איכותיות שאין במגינים סטייל ורד ואורי שטרית(אגב, חייב להגיד שהתפוצצתי מצחוק כשראיתי אותו נכנס מחליף בהפועל כ״ס...).
אתה תולה תקוות בשחקנים בני 26-28 שבעונה שעברה ישבו בספסלים של עכו(טגה ואבידור), מכבי פ״ת(לוגסי), והפועל חיפה(עומר ״דני אלבס״ ורד)- ואני מנותק מהמציאות?

בכלל לא מפספס. הבנתי את הפואנטה מהרגע הראשון. אתה רוצה שחקני בית בהרכב ויהי מה. ולמה ? כי אתה חושב שהם יתרמו יותר מהבינוניים מבחוץ. יופי.

לדעתי אתה טועה ומטעה. ואני לא מדבר על להוביל ,אני מדבר על לתרום יותר מהאלטרנטיבות שמביאים מבחוץ. והם לא תורמים יותר .ממש לא. נהפוכו, עד כמה שיש לנו מוגבלים בקבוצה, המוגבלויות מהבית הרבה יותר חמורות. האמן לי.

ואני ממש לא משפריץ מוורד, אבל הפריצות שלו מידי פעם באגף הם הרבה יותר מהכלום שראינו מהמטאור החדש שאתה מנסה לקדם בימים אלו.
ותתפלא, אני דווקא מאלה שתמכו בקנדה ,רק מה לעשות שהשריטה בראש דפקה לו את הקריירה.
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: מכבי נתניה - הפועל ב״ש - אופיר34 - 02-Nov-2015 11:28

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 2 אורחים