שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
בני יהודה - מכבי נתניה
06-Oct-2015, 23:24 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 06-Oct-2015 על ידי 23:29 עידן444.)
הודעה: #101
RE: בני יהודה - מכבי נתניה
(06-Oct-2015 23:06)אופיר34 כתב:  אני שמח שכמה קטעי יוטיוב בליווי קטעי הסבר מיקצועיים הצליחו לגרום לכם להסיק שפתאום מישנקו לא בלם.
ואני אומר לכם שוב, קחו 80 אחוז מהבלמים בליגה שלנו תעשו עליהם מחקר כמו שאורן עושה ותגלו שאין פה משהן חריג בטח לא ברמת הבלמים בארצנו הקטנטונת. ועידן,ומה זה משנה מול מי רמוס משחק אם הוא עושה גליץ מיותר לרגליים בתוך הרחבה ??

אני מסכים שרף הטעויות של מישנקו עלה בשני המשחקים אבל לא מדובר בטעויות חריגות מבחינתי שלא נראו בענף במחוזותינו. אני עדיין טוען שבסך המשחקים עד היום יש לו ציון עובר. בטח ביחס לחבריו בהגנה.

אופיר, הפסדנו עד כה פעמיים. עם המשחק מול בני יהודה מסתיים כמו שהוא היה אמור להסתיים לאור רוב דקות המשחק זה היה ההפסד השלישי- שניים על הראש שלו בטעויות קריטיות!!! זה מספיק כדי להבין שיש כאן בעיה...
חששתי מהנושא של האיטיות והכבדות... שיעברו אותו בקלות ואני אפילו זוכר שאמרתי לאורן- "נו... אז פעם פעמיים בעונה יעברו אותו על מהירות... זה לא משמעותי ולא יקרה הרבה בקבוצה שמצופפת" (בגביע הטוטו מאוד צופפנו ועובדה שלא ספגנו שערים).
לדעתי אם דורה מאמין בבחור שימשיך... אני חושב שצמד הבלמים שצריך לחשוב עליו זה זאביק וירין כי הבחור גם איבד המון מהבטחון שלו וזה ימשיך לעלות לנו ביוקר...
לגבי ראמוס האמת שזה מתחיל להראות לי מצחיק שהוא חלק מהדיון על מישצ'נקו וירין חסן... כולם עושים טעויות... וגם כובשים גולים עצמיים... ומחליקים, ועוברים אותם בין הרגליים אבל זו עדיין רמה אחרת, מהירות חשיבה אחרת, אינטנסיביות אחרת... בקצב המשחק בארץ אין סיבה שבלמים יטעו כל כך הרבה באופן קריטי שגורם לאיבוד נקודות משחק אחר משחק.

אם זהבי מגיע למצבים שהגיעו קדוסי ועגייב בשבת אני מפחד בכלל לחשוב איך זה נגמר.
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: בני יהודה - מכבי נתניה - עידן444 - 06-Oct-2015 23:24

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 15 אורחים