דורה מוכן להפגש עם האוהדים
|
02-Oct-2015, 23:48
הודעה: #60
|
|||
|
|||
דורה מוכן להפגש עם האוהדים
עידן אני לא מזלזל . אני מנסה לומר כמה דברים פשוטים . אין עוגן בנתניה . נקודה. אתה מסתכל על כל החלק הקידמי וכולם מהראשון עד האחרון - אי אפשר להשען עליהם. האחד הגיע מהליגה השניה השני שחקן נוער שלא הצליח להשתלב בקבוצת האם שלו השלישי לא גולר הרביעי מאוהב בכדור והחמישי אין לי מה לומר עליו ..
לגבי מילאן - מבחינתי הבחור ממה שראיתי עד עכשיו אובר רייטד. הוא בולם מצוין מתמקם יפה קיר שקשה לעבור. אבל תן לו רגע לנהל משחק וראיתי את זה, כל מסירת עומק הולכת ליריב כל מסירה על יותר מ20 מ הולכת ליריב או החוצה ... אולי ערן לוי הרגיל אותנו לטוב מידי... לכן מילאן הוא לא דג׳אני וקשה לי להאמין לזה שזה הכל בגלל שדורה אומר לו להשאר מאחור. מאיפה מישהו פה יודע מה דורה אומר לו ? שחקן עם אופי התקפי יעלה מתישהו למעלה . אלו 90 דק ראבאק ... ממלאים הוראות טקטיות כמות זמן מסוימת ואחר כך מה שיש לך או אין לך ברגליים מתחיל לצאת החוצה. לגבי איילה - לא התרשמתי מצטער. שחקן בוגרים שחסר כח לבעוט בכדור שלא מסוגל להרים קרן שלא מסוגל בכדור עונשין מהצד להגביה מעל שחקן ההגנה הראשון שעובר שחקנים וכשמגיע לעמדת בעיטה מסוגל לשחרר בעיטה של ילד בילדים א שנופל מכל תיקול .. השוו לי אותו פה לדור מיכה ושואלים איזה כדור אני לוקח ... רבותי זה מה שהקבוצה הזו שווה . אין כאן פוטניאל מטורף שיתפרץ כש .. אולי אם יהיה לנו מזל בינואר ערן לוי וסבע יחזרו ויעשו לנו קאמבק מטורף ועד אז יבוא בעלים שיביא בינואר גולר מהסרטים .. Sent from my iPad using Tapatalk מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 11 אורחים