דורה מוכן להפגש עם האוהדים
|
02-Oct-2015, 23:25
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 02-Oct-2015 על ידי 23:28 עידן444.)
הודעה: #59
|
|||
|
|||
דורה מוכן להפגש עם האוהדים
אף אחד לא אמר שאתה לא מבין כלום אבל אני אסביר לך משהו ואתה כמובן לא חייב להסכים- הספיק לי לראות שתי פעולות של טל איילה כדי להבין שמדובר בקשר מחונן עם ראיית משחק מצויינת- הבישול למרגוליס בגביע הטוטו מול בית״ר בכדור עומק פשוט נפלא ובכדור העומק הנהדר שלו למרגוליס נגד בית״ר בליגה(כשגאל החמיץ). לא צריך לראות יותר כדי להבין שלשחקן יש את זה. והוא לא צריך להיות ביריון כדי לעשות את הדברים האלה. ובכל משחק אתה רואה שהוא כל הזמן מחפש לשחק לעומק. כפי שאמרתי לפעמים הולך יותר ולפעמים פחות אבל זה שחקן הרבה יותר מסוכן מאשר כל אלה שמשחקים לרוחב והפעולה ההתקפית היחידה שהם מסוגלים לנפק היא הגבהה לרחבה.
כל מה שהוא צריך זה גב מהמאמן והוא יעשה את שלו. ההחמצות שלו מול הפועל חיפה מוכיחות שהוא מאוד לוקה בסיומת בשלב זה וגם על זה אפשר לעבוד. ואני לא מבין את הגישה הזו ״מה הם עשו בליגת העל עד היום?״. ומה קאיודה ודיא סבע עשו בליגת העל עד העונה שעברה? ומה עשה אחמד סבע בליגת העל לפני שהגיע אלינו? ושלומי אזולאי? ולעומתם עידן שריקי ואיתי שכטר עשו המון... נו אז? נחיה לפי מה שחקנים עשו בעבר? אם כך סימיליאניץ׳ אמור להיות כוכב על(אז למה אתה מזלזל ואומר שהוא אובר רייטד?) וווקוביץ׳ שכבר שוחרר היה אמור לחורר הגנות(הרי הוא כבש נגד אינטר, לא?)... |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 13 אורחים