דורה מוכן להפגש עם האוהדים
|
02-Oct-2015, 16:59
הודעה: #54
|
|||
|
|||
RE: דורה מוכן להפגש עם האוהדים
(02-Oct-2015 15:40)טל.מ כתב: טוב תמשיכו ...בעיני אתה ואופיר עוד לא קלטתם . אדון אופיר לא הייתי קושר שום כתרים לאיילה אם הוא היה משחק במכבי תא כי אין סיכוי שהוא ישחק שם ... אתה מתלהב מדריבל . אתה גם אהבת את עדי סופר והתלהבת מהשחקן קישור הישראלי שחימם ספסל אצל בנין (ברח לי שמו) .. אז תתלהב . אני רואה שחקן חלש פיזית עם טכניקה וחוסר יכולת אמיתית לבטא אותה . בעיטה שלא מגיעה לשער הרמה קשתית גבוהה כי אין כח בבעיטה.. מזכיר לי את איתי מנצור הוא כנראה רק פחות עצלן ממנו. לגבי הבאנקרים של ההרכב -אני אהבתי את סופר ??? עוד פעם לקחת את הכדור הצהוב במקום הכחול ?? על סופר אמרתי שהוא שחקן שמודע למגבלות שלו ועושה הרבה עבודה שחורה לעיתים טובה ולעיתים לא. מפה ועד אהבה הדרך ארוכה... ולגבי איילה, אני אומר לך שאם הוא היה נולד בקריית שלום לא בטוח שדור מיכה רואה היום דשא במכבי... וברור שאני מתלהב מדריבל, ממה אתה רוצה שאני אתלהב מבק של ירין חסן ?? עד היום רב המצבים שייצרת וההזדמנויות שהיו לך לכבוש הגיעו מהצד של איילה ומהמהומות שהוא ייצר באגף שלו. ברור שהוא חייב להפתר מהכדור יותר מהר ולשפר את הבעיטה שלו אבל לבטל אותו בצורה כזאת רק כי קוראים לו איילה והוא הגיע מקריית גת.... וההשוואה למנצור באמת מעליבה, הרבה זמן לא ראית את מנצור כנראה.... ולגבי פירס ומילאן - אכן אתה צודק. פירס מנסה לעשות דברים שהוא לא מסוגל, ולמה הוא עושה את זה ?? כי אדון מאמן נותן לו את ההנחייה להיות פליימקר למרות שכל מי שעיניו בראשו רואה ויודע שקונוס הוא לא מסוגל לעבור ופס לגול הוא בטח לא יודע לתת. ואני אומר לדורה, אתה רואה שזה לא הולך , בוא נסה לתת למילאן את ההזדמנות לשחק קדימה יותר .הוא יותר טכני וחכם במשחק שלו מפירס זה בטוח. תחזיר את פירס אחורה ולך תדע אולי תראה יותר טוב. זה בדיוק היצירתיות שצריכה להיות למאמן כשלא הולך, ולדורה כנראה שאין אותה... |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 25 אורחים