שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
דורה מוכן להפגש עם האוהדים
02-Oct-2015, 15:06
הודעה: #46
RE: דורה מוכן להפגש עם האוהדים
לא חושב שלמישהו פה יש ציפיות לסיים במקומות 1-4 ,גם לא לאף אחד מ 30 המפגינים. מצד שני , הסגל הזה, ביחס לסגלים אחרים שאני רואה סביבי בטח לא צריך לרדת ליגה , ואתם יודעים מה ,עם מנטור טוב ומאמן שידע להפיק את המכסימום גם יכול להשתחל ל 6 הראשונות. כולם פה פתאום מתלהבים לי מרעננה ועכו במחזור 5. הלו... אני מוכן לחתוך אצבע אם אחת משתיהן לא יורדת ליגה או לפחות נלחמת עד הסוף על הירידה.

יש בסגל הזה מספיק שחקנים שיכולים להבקיע שער - חמזה, אבידור, סיסאי, וגם איילה (ואדון טל, מציע לך להפסיק עם הזלזול כי אם שחקן כזה היה משחק במכבי היית כותר לו כתרים מפה ועד להודעה חדשה), הבעייה שבצורת המשחק הנוכחית שאין הצטרפות להתקפה של מספיק שחקנים גם עם ניימאר חלוץ לא תבקיע שערים.

גם נושא המושאלים הוא קייס שטורפי הנבלות למינהם אוהבים לחגוג עליו למרות שאין בו הרבה "בשר" - ארבעה מושאלים ,כאשר לגבי אחד (לוגסי) אפשר להתווכח אם מוגדר מושאל בכלל, זגורי שנפצע ,מרגוליס שמשחק בממוצע 30 דקות , וברק לוי. לא משהו חריג ובטח לא משהו שדומה להפועל פ"ת של שנה שעברה, אבל מזה משנה העובדות אם אפשר לרכוב על הגל ולנגח עוד קצת את הקבוצה...
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: דורה מוכן להפגש עם האוהדים - אופיר34 - 02-Oct-2015 15:06

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 30 אורחים