הגול של האיטלקי מחצי מגרש הזכיר לי את אלי ברגיג בנתניה
|
17-Sep-2015, 23:50
הודעה: #3
|
|||
|
|||
RE: הגול של האיטלקי מחצי מגרש הזכיר לי את אלי ברגיג בנתניה
את הופעתו הראשונה באולימפיקו לא ישכח פלורנצי לעולם. ב-22 במאי 2011 חזרה רומא מפיגור כדי לנצח את סמפדוריה 1:3. טוטי היה גיבור הערב עם שער ושני בישולים, והמאמן וינצ'נזו מונטלה רצה להעניק לו סטנדינג אוביישן. שלוש דקות לפני שריקת הסיום, השופט הרביעי הניף את הספרה 10, ופלורנצי בן ה-20 נכנס במקום האליל. כמה שחקנים זוכים להחליף את גיבורם האולטימטיבי בבכורה שלהם? אז עוד לא ידעו האוהדים שהייתה בכך סמליות לא מבוטלת, סוג של העברת שרביט.
לואיס אנריקה, שהגיע לרומא בקיץ 2011, לא חשב שפלורנצי בשל למאבקים בצמרת, והקשר הצעיר הושאל לקרוטונה מהליגה השנייה. פלורנצי לא התאכזב, וראה בכך הזדמנות להוכיח את עצמו, ויהי מה. כאשר מאמן קרוטונה לאונדרו מניקיני שאל את השחקן החדש אם הוא מסוגל לשחק בעמדת המגן כאשר הקבוצה נקלעה למשבר פציעות, השיב פלורנצי: "אתה יכול גם להגיד לי לעמוד בשער השילוש הקדוש: פלורנצי הוא ממשיך דרכם של טוטי ודה רוסי ברומא הוא נולד ברומא, גדל בנוער, מעריץ את הקיסר ופגש את אשתו ביציעים. אלסנדרו פלורנצי ישחק בכל תפקיד ויעשה הכל למען המועדון. המאמנים מחמיאים והגולאסו מול בארסה היה רק הדובדבן http://sports.walla.co.il/item/2890654 אין אחד אשר יבין את סוד האושר. |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
הודעות באשכול זה |
הגול של האיטלקי מחצי מגרש הזכיר לי את אלי ברגיג בנתניה - זאב רווח - 17-Sep-2015, 23:00
RE: הגול של האיטלקי מחצי מגרש הזכיר לי את אלי ברגיג בנתניה - ORENARIEL - 17-Sep-2015, 23:26
RE: הגול של האיטלקי מחצי מגרש הזכיר לי את אלי ברגיג בנתניה - amir - 17-Sep-2015 23:50
RE: הגול של האיטלקי מחצי מגרש הזכיר לי את אלי ברגיג בנתניה - nitzan - 18-Sep-2015, 21:15
RE: הגול של האיטלקי מחצי מגרש הזכיר לי את אלי ברגיג בנתניה - עמית - 19-Sep-2015, 16:57
RE: הגול של האיטלקי מחצי מגרש הזכיר לי את אלי ברגיג בנתניה - זאב רווח - 19-Sep-2015, 23:52
|
משתמשים שצופים באשכול זה: 5 אורחים