שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
שחקני נתניה חדשים באתר ההתאחדות
11-Sep-2015, 12:38 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 11-Sep-2015 על ידי 12:41 טל.מ.)
הודעה: #63
שחקני נתניה חדשים באתר ההתאחדות
המשועמם לא משועמם בכלל. לנשוא הפוסטים שלך נמאס לקרא אותך בכל פינה בפורום מפזר חצאי אמיתות ושני שליש גוזמאות ושקרים אותם אתה מנסה להתאים לאג׳נדה שלך. לגופו של ענין - מכבי נתניה נכשלת ניהולית בכל מה שקשור לנוער. אם בהרכב הראשון של נתניה משחק שחקן בית אחד ועל הספסל אולי 2 כשגם להם אין סיכוי לראות מגרש, אבל מצד שני ישנם מספיק שחקנים ששוחררו ( לא נמכרו) שהם חלק לגיטימי מליגת העל ואנחנו ממשיכים להשאיל טלנטים שרק גדלו במקום אחר, הבעיה אצלנו.
האם ורד טוב מעדי נימני ? האם לליפשיץ אין מקום ב11 או בסגל של נתניה ? האם לוגסי טוב ממסיקה ? האם חיימוביץ בסוף הקריירה שלו הוא בר השוואה לעידו לוי או תירם ? כמה שערים הבקיע מרגוליס בשנתיים שלו בליגת העל ? אין מקום לנור ביסאן ? כמה הזדמנויות קיבל חן ראובן ע״י בנין עד שנזרק ? וכמה צלישר ?? לי זה נראה מעוות, צר לי.
כמו שכל הנוער של מכבי תא מתחיל לברוח ממנה - זו גם העצה שיש לי לנוער של נתניה . עדיף שתעברו מועדון כי הקבוצה הבוגרת לא סופרת אתכם. אין שם מדיניות שתקדם אתכם לאן שהוא. שם כל עובר אורח לרגע הוא זה שקובע. לכו למקומות שמקדמים צעירים ומאמינים בהם. אצלנו הכל חרטא.

Sent from my iPhone using Tapatalk

מרקו רויס - לא מילה גסה !
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
שחקני נתניה חדשים באתר ההתאחדות - טל.מ - 11-Sep-2015 12:38

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים