שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
שחקני נתניה חדשים באתר ההתאחדות
10-Sep-2015, 9:39
הודעה: #28
RE: שחקני נתניה חדשים באתר ההתאחדות
עידן, אני מבין את הכעס ואת האכזבה שלך אבל אתה חייב להפנים שאי אפשר לעשות יש מאין. הדור הנוכחי של שחקני הנוער שלנו ברובו לא מספיק טוב ולא מתאים לרמות הגבוהות. למה אתה לא מסוגל לקבל את זה ?? תן לי שם של שחקן צעיר שדורה צריך להעלות בשבת בהרכב ? ועל חשבון מי ?

ואתה אומר שדווקא היום שאנחנו במצוקה לא נותנים צ'אנסים - אתה צודק, ובוא לא נהיה תמימים ומנותקים. עזוב רגע את דורה ,בוא נדבר עלינו האוהדים. מי יתן צ'אנס ויפרגן אם מסרוואה לא יתפקד באגף וכל התקפה של היריב תגיע מהצד שלו ? מי יתמוך בקבוצה כשאביב יקבל את הבעלות על הקישור שלנו ולא נראה רבע מצב לגול ? מי יתן גב לנור ביסאן אם שני משחקים ברצף לא יבקיע שער ? מישהו יתמוך פה בשילוב צעירים שהקבוצה תתרסק בטבלה ? בולשיט. כל הרומנטיקנים פה שמתחננים פתאום לראות שחקני בית בהרכב יהיו הראשונים לקטול את דורה ואוסידון שמעיזים בתקופה כזאת בעייתית לתת את הבמה לצעירים.

כדורגל זה ספורט הישגי ומיקצועני וככה הוא צריך להתנהל. הטובים צריכים לשחק והלוואי שהטובים האלו יהיו יוצאי מחלקות הנוער שלנו.
ועם כל הכבוד, כל השמות שהזכרת כולל דגני, בן הרוש, עזרא , גידי קניוק, רועי שוקרני, שלומי אזולאי, אבי ריקן ואלי דסה הם שחקנים שגם בצעירותם ראית שיש בהם משהו. אין אחד אצלנו נכון להיום ברמה של אלה שהזכרת.
שריקי ?? נו באמת. לא הספיק לך מה שראית. מצטער אבל אין לו את זה.
מנצור ? ראיתי אותו בלא מעט משחקי אימון. צר לי, אי אפשר לבנות עליו .
ויקי כחלון ? קיבל לא מעט הזדמנויות ולא הוכיח כלום. פשוט לא מתאים לרמות האלה.
וצלישר ?? עשה לי טובה, זה כבר צביעות לשמה. מה שצלישר עבר פה בשנים האחרונות אני לא מאחל לשונאי.

ומה שמעניין, את השחקנים האלה בחנו לפחות 3 מאמנים וכולם הגיעו לאותה מסקנה. מה זה אומר ?

שורה תחתונה מבחינתי , צריך להמשיך לטפח ולקדם את אלה שיש בהם את הפוטנציאל ולאלה הבינוניים אסור להרים את הציפיות. בספורט תחרותי הטובים והיעילים ביותר צריכים לשחק בלי קשר למוצאם, עדתם או ייחוסם.
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: שחקני נתניה חדשים באתר ההתאחדות - אופיר34 - 10-Sep-2015 9:39

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 4 אורחים