שחקני נתניה חדשים באתר ההתאחדות
|
10-Sep-2015, 0:43
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 10-Sep-2015 על ידי 0:51 עידן444.)
הודעה: #25
|
|||
|
|||
RE: שחקני נתניה חדשים באתר ההתאחדות
בן הרוש היה מסננת יותר גדולה מלוי. וקלמי באחד המשחקים הראשונים בבוגרים חטף סחרחורת בשישיה שחטפנו מאשדוד... ודגני לא היה פאר היצירה לפני שעזב למכבי חיפה, וימפולסקי קיבל בלי סוף קללות, וגן עזרא יצא להשאלות עד שהוכיח עצמו עונה בכ"ס וחזר. השחקנים האלה קיבלו צאנס- למען האמת מראובן עטר שאני לא ממעריציו(לדעתי הוא פספס עוד כמה בדרך וגם לא סבל את וילנר וגזל שהיו שחקנים מוכחים).
היום דווקא כשהמועדון במצוקה גדולה אין צ'אנסים. במכבי פ"ת לוקחים צ'אנסים, בהפועל חיפה לוקחים צ'אנסים(גם אצלנו בנין נתן במה לכמה צעירים), ובמכבי נתניה אם אתה לא מסי- סע לשלום... אם אתה לא מסי אתה "בינוני" או "בלוף" או כל מיני שמות גנאי כאילו גידי קניוק, רועי שוקרני, שלומי אזולאי, אבי ריקן ואלי דסה מהיום הראשון שלהם בבוגרים כיכבו... בואו תסבירו לי מה היה באלמוג כהן שהוא כן קיבל צ'אנס? למה עומר צלישר קיבל אשראי בלתי מוגבל? למה היום ראול גרשומוב שהיה חלש להחריד במשחקים ששיחק(אלא אם התרשמתם מהגול מול שער ריק) מקבל צאנס אחר צאנס אחר צאנס ואביב אני כבר אומר לכם- לא יראה מגרש ויוכרז די מהר גם בלוף אחרי שבדקות שיקבל מהפחד לטעות ישחק לרוחב... למה לירן שריקי ונור ביסאן כבר קיבלו את הבמה, היו טובים והעלימו אותם? למה מנצור לא קיבל מעולם(!!!) רבע מהאשראי שקיבל כאן ניר אברג'יל שרק היום נחתך אחרי שנתיים של כלום? שנתיים של להעביר את עצמו ולשחק גע גע? מה היה רע בויקי כחלון כגיבוי למגינים שצריך לסבול כל משחק מגן אחר שהוא בכלל לא מגן? למישהו יש תשובה? אני אגיד לכם מה התשובה- כי מגיעים לכאן מאמנים שחושבים מטר קדימה ולא מוכנים לתת שום צאנס לשחקן צעיר. יאמר לזכות עטר שהוא כן עשה את זה וגם טל בנין בקטע הזה ובקטע הזה בלבד היה גבר! (10-Sep-2015 0:33)ORENARIEL כתב:(10-Sep-2015 0:08)פיליפצוק כתב: אני אגיד, בלוף, בלוף בלוף ועוד פעם בלוף. ועוד איך! וכמה שזה היה קרוב במקרה של בן הרוש! אם היית זורק את אלמוג כהן לליגה א' מי בכלל היה שם לב אליו שם? או לדגני? וזו סתם דוגמה אחת שתיים... (10-Sep-2015 0:38)אופיר34 כתב:למה מה היה בקלמי חוץ ממהירות? מסננת... בלם שהוסט למגן לא הכי מוצלח... ואוזן כלבויניק לא כזה מיוחד... אבל הם קיבלו צאנס אחרי צאנס אחרי צאנס ועשו אחלה קריירה. זרוק אותם לליגה א' וגם הם נרקבים שם... בלופים! כולם בלופים! לזרוק! אברג'יל, רול, בן שושן, צלישר, ליאור ראובן וארנון תמיר יותר טובים.(09-Sep-2015 23:39)אלון כתב: לא רוצה להיכנס לויכוח המאוס הזה, אבל השחקנים שציינת אכן קיבלו במה (וזה היה מזמן), להזכירך כמה קיללת אותם עד שהתרגלת אליהם? כמה ביקורות חטפו ממך (עד היום)? |
|||
The following 2 users Like עידן444's post: ORENARIEL (1010-0909-2015201520152015), אלון (1010-0909-2015201520152015) |
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
משתמשים שצופים באשכול זה: 4 אורחים