שחקני נתניה חדשים באתר ההתאחדות
|
10-Sep-2015, 0:38
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 10-Sep-2015 על ידי 0:39 אופיר34.)
הודעה: #24
|
|||
|
|||
RE: שחקני נתניה חדשים באתר ההתאחדות
(09-Sep-2015 23:39)אלון כתב: לא רוצה להיכנס לויכוח המאוס הזה, אבל השחקנים שציינת אכן קיבלו במה (וזה היה מזמן), להזכירך כמה קיללת אותם עד שהתרגלת אליהם? כמה ביקורות חטפו ממך (עד היום)? אם לא היית רוצה לא היית נכנס ![]() ואני גם היום אומר לך שמבחינתי חלק מהרשימה הזאת גם היום בדיעבד לא בטוח שהיה מגיע לה הקרדיט הזה. וזה שנפלנו על פראייר כמו שחר שרצה לעזור לנו ושילם מליונים על אוזן וימפולסקי לא אומר עדיין שאני צריך לתת במה לשחקנים שלא עומדים בסטנדרטים. והיום, תכניס לראש, אין אף שחקן שמגיע לו ולא קיבל הזדמנות. אין פה היום אפילו כאלה ברמה של קלימי ואוזן של לפני 15 שנה (והם לא היו מציאה). ואין דבר כזה "להכריח" . כן , צריכה להיות מדיניות של שילוב צעירים וטיפוחם אבל זה בהנחה שיש מה לקדם ולטפח, והיום מה לעשות, מלבד השניים שלשה שקודמו אין הרבה מה לעשות. יכול להיות שמשהו מתפתח בגילאים הקטנים יותר ונוכל לראות מהם תוצרת בעתיד אבל בדור הנוכחי - נאדה ומספיק לפזר אשליות. אני מקווה שמתישהו שיהיה לנו בעלים נורמלי נוכל להשקיע גם יותר כספים במחלקת הנוער ואז יהיה אולי יותר קל לייצר שחקנים איכותיים שבאמת יהיו שווים טיפוח. |
|||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
משתמשים שצופים באשכול זה: 3 אורחים