המשחק מחר נגד הכח ר"ג - כל הפרטים
|
18-Dec-2013, 11:36
הודעה: #35
|
|||
|
|||
RE: המשחק מחר נגד הכח ר"ג - כל הפרטים
(18-Dec-2013 10:16)לואיס מרין כתב: אברימבו אין לי שום דבר נגד אריאל רק שמתי לב באופן קבוע שהבן אדם מחפש להתגרות באנשים כאן במקום להתייחס נטו למה שרשמתי הוא מתחיל להתגרות ולזה אני לא יעבור בשתיקה אני לא בא לריב פה אני בא מאהבה להעלות נושאים על מכבי נתניה שאולי מישהו בהנהלה קורא את זה ויחשבו על זה כאופציה מידי פעם עולים לפורום טיפוסים "חדשים ישנים" בשם מוסווה של שחקן עבר כזה או אחר. חלקם גזענים, חלקם בורים, רובם ככולם משמיצים את קובי בלדב וכל מי שקשור לניהול במועדון. הם חושבים שהכל מגיע להם, שהבעלים צריך לשפוך כסף כמו מים ולקבל בתמורה תלונות על מחירי הכרטיסים, על מאמן לא מספיק אמיץ או על אי שיתוף שחקני בית סוג ז. יש עוד מאפיינים לאותם "חדשים ישנים" שכולם שליליים וחבל לפרט אותם. אני מכיר רק לואיס מרין אחד, הוא כנראה יודע לגמגם כמה מילים בעברית משהותו הקצרה יחסית בישראל אבל בטח לא יודע לכתוב בעברית שוטפת. אתה מכפיש את שמו בשימוש שאתה עושה בשם שלו. (למרות שלפני מספר ימים הייתי בקשר עם נציג של AIG שקראו לו טום. כששלח לי פקס, נדהמתי ששמו המלא "טום רידל" והוא נשבע לי שזה שמו האמיתי...) מפגר אבל אופטימי |
|||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים