שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
מה אתם אומרים נבקיע 20 גולים השנה?
31-Aug-2015, 22:46
הודעה: #75
מה אתם אומרים נבקיע 20 גולים השנה?
(31-Aug-2015 22:00)אייל ס כתב:  
(31-Aug-2015 21:44)טל.מ כתב:  לא הבנתי אותך ...? מה הלוגיקה שאתה חלוק עליה עם המאמן ?
עידו שוחרר בגלל כסף לא בגלל יכולת . תירם שוחרר בגלל שהמאמן לא מאמין בו ומעדיף את חיימוביץ . מישצ׳נקו ישב על הספסל למקרה חירום כי הוא עדיין לא 100 אחוז. דורה מוותר על 4 בלמים בסגל מסיבותיו . נשמע לי לוגיקה סבירה

Sent from my iPhone using Tapatalk

שבלם לא 100% בגלל פציעה,אין לו מה לעשות על הספסל על פי הלוגיקה שלי.
ומדובר על בלם שנפצע לפני שבועיים ובכושר משחק שהמגבלה היחידה שלו היא הפציעה שחלפה עברה לה,או שלא.
במידה והוחלט להכניס אותו למשחק והוא לא כשיר ב100 אחוז,הוא יכול בדקה הראשונה/החמישית/ה15 להפוך שוב ללא כשיר ואז? איבדת חילוף ואיבדת שחקן לתקופה ארוכה.
כנ"ל לגבי חיימוביץ,איך שהוא ניראה במשחק לא ראיתי אצלו שום יתרון והרבה חסרונות על שראינו מדודי במשחק בפ"ת(המשחק הראשון של דודי בליגת העל)גם במישור האישי וגם הקבוצתי וכן כשמעדיפים שחקן שבע ואיטי בן 32 על שחקן צעיר ורעב בין 22 יש לי בעיה בלוגיקה.

עם ההעדפה המוזרה של חיימוביץ על תירם אני מסכים איתך. לגבי מישצ׳נקו כן או לא - כנל אפשר לומר על הרוש שבוודאות לא היה כשיר אתמול. מה שאני לא מבין זה מה היה השיקול לוותר תירם. מה אכפת לדורה משחקן חייל שמוכן להלחם על מקומו בסגל ?

Sent from my iPad using Tapatalk

מרקו רויס - לא מילה גסה !
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
מה אתם אומרים נבקיע 20 גולים השנה? - טל.מ - 31-Aug-2015 22:46

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 6 אורחים