שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
מחיר ההצלחה בכדורגל
29-Aug-2015, 15:01
הודעה: #37
RE: מחיר ההצלחה בכדורגל
(29-Aug-2015 14:13)עידן444 כתב:  השאלה היתה הפוכה. להגיד ״לא פחות טוב״ זה קל. תנסה לחשוב במה רן רול וניר אברג׳יל טובים מריף מסיקה וגל גניש? במה? בזה שרן רול שם 8-9 גולים בנצרת עילית?

צריך לבחון כל מקרה לגופו.
במקרה הספציפי שאתה מתאר לא היה מצב שבנקודת זמן נקודתית מצד אחד עמדו רן רול וגניש או ריף מסיקה ואברג'יל והמועדון בחר לא ללכת עם שחקני הבית.
בנקודת הזמן שבחרו באברג'יל וברול כנראה שלא היה אלטרנטיבה מוצלחת אחרת אצלנו בבית (ומעבר לזה בכל מקרה לא מדובר באותו תפקיד במגרש).

וכן, לפעמים שאין לך מספיק כסף לחיזוק ,ואצלך בבית אין אופציה מספיק איכותית, אתה מחפש משהו זול ומוכח מהליגות הנמוכות. רן רול היה אחד כזה. גם היום בדיעבד לא עולה לי שום שם מהנוער שבאותה תקופה היה נותן לי יותר מרן רול.

לא מאמין בנסיון לייצר פה אפליה של המערכת כלפי שחקני הבית של המועדון. לא זכור לי מקרה עד עכשיו שפספסנו איזשהו כשרון שצמח לנו מתחת לידיים כי מישהו החליט להפלות שחקני נוער.
גם במקרה של מסיקה וגניש (שדווקא הם בין הבודדים שיש בהם משהו) שאתה בונה קבוצה לליגת העל לא בטוח שתרצה לבסס את הקישור לך על שני אלה. קשר אמצע זה תפקיד יותר מידי חשוב שתיקח בו את הסיכון ותיתן לשחקן נחמד (ולא יותר) כמו מסיקה או גניש לשחק בו.

הלוואי שבאמת היו לנו כשרונות אמיתיים שהיינו יכולים לקדם. אני הראשון שארצה בכך. בפועל כרגע אין וצריך להשלים עם זה.
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: מחיר ההצלחה בכדורגל - אופיר34 - 29-Aug-2015 15:01

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 9 אורחים