מחיר ההצלחה בכדורגל
|
29-Aug-2015, 12:47
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 29-Aug-2015 על ידי 12:51 עידן444.)
הודעה: #34
|
|||
|
|||
מחיר ההצלחה בכדורגל
(29-Aug-2015 11:47)פיליפצוק כתב: את מי פיספסנו עידן444, כמה פיספסנו???? על ציר הזמן 10 שנים אחורה, אתה מגרד לי 2-3 שחקנים שגם הם התפתחו בשלב מאוחר, מתוך עשרות בלופים ומתחזים לשחקנים אז על מה אתה מדבר????? אני שוב אשאל- כמה שחקנים הבאת מבחוץ שהצדיקו את ההבאה שלהם? שהראו כשורים יוצאי דופן ביחס לוסיהון, קוז׳וק, אבי אלפסי(בעיני אישיות מגעילה- סתם כדי להדגיש שאין לי שום עניין אישי כאן), טגה, יניב לביא, ויקי כחלון, ריף מסיקה, אביגדור יצחק, שניר גואטה, גיא אבנד, עשאל בן שבת, גל גניש, רביד גזל, לירון וילנר, אופיר חלוואני, שי הולצמן ועוד ועוד שחקנים. במה טובים יותר- ליאור ראובן, רן רול, נבו מזרחי, ניר אברג׳יל, עומר צלישר, ארנון תמיר, אור ברוך, אורי שטרית, ועוד ועוד ועוד. מי אתה יכול להגיד שהצדיק כל שניה בהבאה שלו כמו אחמד סבע, איתי שכטר, שלו מנשה או ערן לוי? החבורה הראשונה פחי אשפה? במה החבורה השניה פחות פחי אשפה? מה הערך המוסף של שחקן כמו רן רול לדוגמה לעומת אחד כמו מוחמד עאקל שלא קיבל אפילו צאנס אחד למרות שיש לו את כל הנתונים? אני לא בטוח שאחמד עאבד נראה היה שונה בהרבה בגיל שעאקל נפלט מכאן... מי מבטיח שההבדל בין אחמד עאבד ורועי קהת לאחמד סבע שבזבז את רוב הקריירה שלו בליגה שניה הוא אך ורק איזי שירצקי אחד? |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 20 אורחים