מחיר ההצלחה בכדורגל
|
29-Aug-2015, 11:33
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 29-Aug-2015 על ידי 11:44 עידן444.)
הודעה: #29
|
|||
|
|||
RE: מחיר ההצלחה בכדורגל
(29-Aug-2015 2:37)אופיר34 כתב: מילים יפות....אופיר, השאלה הנשאלת היא אחרת. הגישה שלי מאוד ברורה- הן בגזרת זרים- שלא להביא זרים שלא טובים יותר ואפילו פחות בלא מעט מקרים מהחומר הישראלי, והן בגזרת שחקני רכש ישראלים- לא להביא שחקן מבחוץ שלא משדרג אותך בשום צורה ואף להפך. בעיני כבר שנים שחקני הרכש ברובם בדיוק אותם "בלופים"(כפי שפיליפצ'וק נהנה לכנות אותם). בלא מעט מקרים גם עולים המון כסף(אולי העונה זה קצת שונה אבל רק מחוסר ברירה- אם שגב או יאמר היו כאן אותם שחקנים היו מרוויחים פי 2-3 ושלא יהיה לך ספק בכך- היכולת מיותר לציין... אותה יכולת). הרוב מאכזבים, מוחלפים והתוצאה היא שכבר עונה רביעים אתה מחליף 15 שחקנים- ואל תגיד לי שזה מחוסר ברירה. זו פשוט התנהלות לא נכונה- ואף אחד לא ישכנע אותי אחרת. נ.ב. בהסתכלות שלי מהצד חייב להודות שאני מאוד מעריך אותך על העמידה האיתנה וההגנה והסנגור שאתה נותן לעושים במלאכה- אגב, שיהיה ברור- אין לי כמעט טענות לאוסידון ודורה. הבעיה היא לא הם כפי שהבעיה לא ספציפית בחלק גדול מה"טרמפיסטים" שהיו כאן תקופה ונעלמו(מנהלים, מאמנים, תורמים וכ'). הבעיה היא שהמועדון הזה צריך לאמץ שיטות עבודה אחרות. אם אתה חושב שפפ שהוא אחד המאמנים הגדולים בעולם עושה מה שבא לו בבאירן- יש לך טעות. הוא ממש לא? ולמה? כי הוא הגיע למועדון כדורגל באירן מנכן שפועל באסטרטגיה מסויימת והוא אפילו לא האיש הכי חזק שם אלא מתאס זאמר. וגם לא קלופ בדורטמונד. הגישה בנתניה דומה לאנגליה שם המנג'ר הוא כמעט כל יכול ועושה מה שבא לו רק שכאן, כמו בשכונה טובה- האנשים שלוחשים באוזן הם לא בובי צ'ארלטון, ופט רייס. הם לא אנשי מקצוע. הם בעיקר אינטרסנטים, סוכנים וכל מיני תורמים שמושכים בכל מיני כיוונים. לכן, לדעתי היתה הזדמנות גדולה לעיריה לעשות כאן מהלך גדול יותר מכיבוי שריפה(הפעם שריפה גדולה...)- ופספסנו את ההזדמנות הזו לצערי. |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 18 אורחים