(29-Aug-2015 1:05)אופיר34 כתב: אני באמת לא מבין אתכם. מאז השחרור של דודי אנשים פה מאבדים פרופרציות ביג טיים.
המועדון תמיד ידע לשתף ולקדם צעירים כאשר היו כאלה שרמתם הצדיקה את שילובם (ובמקרים מסוימים גם כאלה שלא הגיע להם).
אוזן, קלימי, נחייסי, זויטי, וסיהון, גזל, אלמוג כהן, עזרא, וילנר,עידו לוי, ירין חסן ועוד...
השנתונים האחרונים של מחלקת הנוער לא הצמיחו שחקנים מספיק איכותיים שיכלו לתקוע יתד בקבוצה בוגרת. אלה שכן הראו ניצוצות קיבלו מספר הזדמנויות (כולל בימים מרוכזים לפני פתיחת עונה) ולא הרשימו את המאמנים שאימנו פה באותם תקופות. ברשימה הזאת נכללים בין היתר עדי נמני, חסארמה, נור ביסאן, ריף מסיקה, מנצור, שריקי ועוד..
אז שיאמר היה פה באמת היתה סוג של פריחה באגף הצעירים רק צריך לזכור שרב השחקנים היותר טובים הובאו מחוץ לעיר והרבה כסף הושקע בזה ,מה שלא קיים היום.
אסור גם לשכוח שהשכנה שלנו טוברוק לא בדיוק תורמת למחלקת הנוער וגונבת לנו לא פעם מספר צעירים שחלקם התפתחו לשחקנים לגיטימים בליגת העל.
נכון להיום אפשר לספור על כף יד אחת את אלה שבאמת זכאים לקבל הזדמנות - אביב אברהם, ירין חסן, גרשומוב, אולי גם זיו . אני מקווה שלפחות אביב יקבל דקות ויוכיח את עצמו כי יש לו כדורגל.
שורה תחתונה - כסף וניהול מחלקת נוער זה מאד חשוב, אבל שהטבע לא מייצר בני אדם שיודעים לשחק כדורגל טוב כנראה שאין הרבה מה לעשות והגיע הזמן להשלים עם זה.
אני לא רוצה לחשוב מה יקרה שישלבו פה שחקנים צעירים רק כדי למצוא חן בפני אנשי תקשורת ואוהדים. שנרד ליגה אף אחד לא יפרגן לנו על שיתוף צעירים. תהיו בטוחים בזה.
אין סיבה לשתף שחקנים צעירים רק כדי למצא חן בעיני אנשים. יש סיבה לקחת כפרויקט שחקני נבחרת נוער/נערים או כל שחקן נוער טוב אחר כדוגמת דין גל, דודי תירם ואייל יכול לעזור בשמות אחרים ולסמן אותם כשחקני בוגרים. שזה אומר, אימונים אישיים, אימונים עם קבוצת הבוגרים שילובם לאט לאט בקבוצה הבוגרת, אם צריך אז להשאיל ( והדגש על להשאיל) לשנה אחת לקבוצה אחרת. כלומר להתוות דרך, להתוות מדיניות, לומר אלה שחקני העתיד של המועדון באלה נשקיע יותר ויכול מאוד להיות שגם נקבל מהם תרומה. לזה אני קורא דרך ומדיניות.
נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk