שחקני מכבי נתניה לעונת 15/16
|
24-Aug-2015, 16:17
הודעה: #77
|
|||
|
|||
RE: שחקני מכבי נתניה לעונת 15/16
(24-Aug-2015 15:50)אייל ס כתב: לו סבא שלך היה קורא אותך היום,היה מבין שהתפוח רחוק מאוד מהעץ. שסבא שלי היה איתנו לא היינו צריכים לא את זגורי, לא את חיימוביץ ולא את דודי. אני שמח שלפחות זה נחסך ממנו. הליגה הסתיימה באמצע מאי 15. זגורי שיחק במשחק האחרון , יצא לחופשה כמו כולם וחזר להתאמן באיזור המנודים של הפועל ת"א. לדעתי אתה מגזים. זה לא אחד שחצי שנה לא נגע בכדור ואכל ג'אנק פוד כל היום. ביננו (בלי שאף אחד שומע) , הכוכב של מכבי נתניה בשנתיים האחרונות לא בכושר יותר טוב משל זגורי היום (ואני יודע שמה שהוא עושה בהליכה הרבה לא עושים בריצה...), ועדיין לא שומע את אותה ביקורת שמושמעת פה (ומבחינתי בישולים וגולים לא מכסים על זה). דורה חשב שזגורי יכל לעשות שינוי כי הוא ראה אותו במספר אימונים ומה שלא תגיד יש לו (או היה לו לפחות) דריבל וטכניקה די טובים. אני מסופק או בעצם די בטוח שעם אביב זה לא היה נראה אחרת. בסוף בסוף - הייתי משנה בכדורגל שלנו הרבה דברים והמאמנים זה אחד מהדברים הראשונים. אם השקעה וחיים ספורטיבים היו המדד חצי משחקני הליגה לא היו אמורים לשחק פה בכלל. זה מה יש לנו ועד שגולדהאר כזה לא יהיה פה אין מה לצפות ליותר כנראה. |
|||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים