שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
שוב שחקן בית מועזב השיטה נשארה אותה שיטה
18-Aug-2015, 16:35 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 18-Aug-2015 על ידי 16:49 זאב רווח.)
הודעה: #19
RE: שוב שחקן בית מועזב השיטה נשארה אותה שיטה
זה מה שאני לא מבין אצלך הרי לכל הדעות שחקן בית עולה פחות מכל שחקן מושאל שתביא ופחות מכל שחקן חופשי שתביא במיוחד כשאין לך בעל בית עשיר שיכול להנחית כאן שחקנים תותחים אתה צריך לשמור על שחקני הבית כנכס הכי חשוב
כשיש לך שחקן בית אתה לא צריך כל עונה לחפש תחלופה עידו ירין ודודי זה נכס , אתה לא צריך את הבלם הזר ובוודאי לא את חיימוביץ' שהיה צריך לפרוש עוד כשרק הגיע להפועל תל אביב כבר אז הוא ניחן בכבדותו ....זה לא קשור לשנות ה 70 וה 80 זה קשור מי יותר טוב חיימוביץ' בן 32 או עידו לוי שהולך בגיל שלו להיות העונה אחד הבלמים הטובים בליגה , הוא חושל במשך 3-4 שנים עכשיו זה הזמן שלו למה לא להנות ממנו ? את הטעויות הוא כבר עשה ולמד עכשיו זמן הקטיף ....

אני לא נגד זגורי הוא קשר מצויין ונתניה מתאימה לו והוא לה כמו כפפה ליד אבל ראבק אם אין כסף לעמוד לחוזה של עידו לוי למה יש כסף להביא את זגורי ?

ושוב מה עם חלוץ ? מה עם מגן שמאלי ?

אייל הוא כבר קיצץ אבל רוצים ממנו עוד קיצוץ , האם ביקשו גם מכל האחרים עוד קיצוץ ? האם פירס קיצץ שוב ? פרץ ? הבלם הזר קיצץ ? מחפשים לסחוט את הלימון רק עם שחקני הבית המעטים שנשארו , העונה נריע למרגוליס ועונה הבאה הוא בתל אביב , ככה אותו הדבר עם כל המושאלים ואם יש לשלם 100 אלף דולר לברק לוי חייב למצוא את השכר המועט של עידו לוי שאוסידון יחפש מצידי עוד מקורות מימון כאוהד אני מעדיף שהכסף העירוני יילך לשחקני בית מאשר למושאלים או לשחקנים זרים גויים

איתן טיבי היה שחקן נבחרת כששוחרר לבית"ר , ברקו-ביץ' חתם " כאילו " לבית"ר חיפה , והוא הגיע לבית"ר ירושלים
יאמר ידע למה הוא כעס הוא יכל היה להיות בלם מכבי נתניה עד היום
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: שוב שחקן בית מועזב השיטה נשארה אותה שיטה - זאב רווח - 18-Aug-2015 16:35

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 14 אורחים