ההרכב של שלומי דורה
|
13-Aug-2015, 13:01
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 13-Aug-2015 על ידי 13:03 טל.מ.)
הודעה: #70
|
|||
|
|||
ההרכב של שלומי דורה
(13-Aug-2015 12:33)אייל ס כתב: טל,בניגוד אלייך שנהנה מחסרונותינו וזה בסדר,אתה שייך לרוב הרועש. נהנה מחסרונותינו ושייך לרוב הרועש ... לא ברור לי איך אפשר להנות מלאהוד את נתניה.. עובדה לא ראיתי אף משחק השנה וממש לא מדגדג לי להגיע אפילו לאסוף את המנוי . לגבי הרוב הרועש - אם לא שמת לב אני בקושי מגיב למה שקורה כאן ומתכוון לצמצם נוכחות יותר ויותר (והלוואי ויצליח לי). לגבי העוסקים במלאכה - כבודם במקומם מונח, אבל כשאני קורא אותך כותב ( כי הרי לא ראיתי ) שנתניה מתחממת הכי פחות מכולם לפני משחקים, שיש שחקנים שלא מסוגלים לרוץ 30 דק , כשאני מבין כמו כולם שמחתימים שחקנים פצועים שמין הסתם לא עברו בדיקות כמו שצריך , שרצים להשאיל איזה שחקן מחיפה שלא ראו באף משחק, שמשחקים בשיטת הבוא נעיף למעלה ועוד ועוד .. אתה מבין שבסופו של יום השכונה לא עזבה את המועדון הזה ודורה הגיע לדורה.. וביננו - אכפת לי פחות ופחות. Sent from my iPhone using Tapatalk (13-Aug-2015 13:00)אופיר34 כתב:(13-Aug-2015 12:33)אייל ס כתב: טל,בניגוד אלייך שנהנה מחסרונותינו וזה בסדר,אתה שייך לרוב הרועש. אופיר לא בא לי להגרר .. כי אני מודה די נמאס לי אבל קח טיפ לחיים - תפתח חשיבה עצמאית. Sent from my iPhone using Tapatalk מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
משתמשים שצופים באשכול זה: 3 אורחים