שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
הודעת הנהלת הקבוצה
11-Dec-2013, 21:49
הודעה: #26
RE: הודעת הנהלת הקבוצה
(11-Dec-2013 20:58)אביתר לנג כתב:  ראשית, כאחד שיודע בדיוק מה קורה מאחורי הקלעים, אנחנו צריכים להודות כל יום בגדול, לאייל סגל, שהתנהל במקרה הזה כמו שהתנהל ולא לקח את הרגליים שלו משם והשאיר אותנו עם האנשים שהיו מעוניינים לכאורה שיילך....ואני אומר לכם ש90 אחוזים מהאנשים שאני מכיר כבר היו אומרים תודה רבה ויושבים בבית אחרי כל מה שהם נותנים.
בנוסף אני רוצה להגיד כמה דברים:
א - טוב שעלו על הטעות במצב שעוד אפשרי לשנות הרבה ולעשות דברים ולא לקראת הסוף כשהכל אבוד - אני חושב שבני הוא האיש הנכון במקום הנכון, כרגע. בניגוד לדעתו של אייל, ישראל צרפתי אולי מאמן טוב, אבל עדין לא מספיק טוב לאמן קבוצת נוער כי מי שלא יודע להתמודד עם שחקנים שיורדים מהבוגרים ולהטיל מרות וליצור אצלהם מחוייבות, הוא האשם ולא הם- ככה זה בכדורגל.
ב - מחלקת הנוער של מכבי נתניה לא תצלח שום שינוי שתעשה עד הקיץ הקרוב, גם כי אין אף תהליך שהתחיל באמצע העונה והתסיים בהצלחה ובנוסף לאור
הבעייתיות של קבוצת הנוער העונה עם מצבה הרעוע בטבלה והלחץ האדיר סביב הקבוצה הזאת.
אני יודע בוודאות שיוסי מזרחי מכין תכנית מדהימה לקידום הנוער במכבי נתניה בעונה הבאה, בהנחה כמובן שהקבוצה תעלה ותחזור לליגת העל, אז נשמע
ויקרו דברים טובים.
ג - אומר זאת כך, כל עניין הגישה הנוכחית לשחקני נוער במכבי נתניה הוא שגוי בייסודו, אינו נכון ואינו עולה בקנה אחד עם התנהלות שחקני נוער
מוכשרים שעולים לבוגרים שאני רואה במועדוני ליגת העל.
בפשטות, מועדון שמתעלם משחקני הנוער שלו לדוגמת מנצור, חסן, ביסאן וכו', לא יקצור פירות לעולםם בקצב הזה ונמשיך לדבר על מנשק
הסמלים עוד תקופה ארוכה ( מוגרבי למי שלא הבין). ואפילו אהיה עוד יותר קונקרטי, לא יכול להיות שאיתי מנצור לא משחק לפני ניא אברג'יל, לא יכול
להיות שירין חסן לא פותח בלם במקומו של ליאור ג'אן ולא יכול להיות שנור ביסאן לא בחוד של הקבוצה הבוגרת עם כל בעיית ההבקעה שיש לנו. ואל
תגידו לי שיוסי מזרחי הוא האשם והקובע, לא ממש לא, מאמן שקיבל תקציב של 13 מיליון ואמרו לו לעלות בכל מחיר, צריך גם לקבל את החיזוק מההנהלה
לפתח שחקני נוער בכל מחיר ובכל חשבון, דווקא בגלל התקציב הגבוה והרכש שנעשה, שילוב שכזה הוא בגדר MUST. איך יגדל הדור הבא אם הדור הזה
לא משחק ? מלהשאיר את קבוצת הנוער בליגה ? איך בדיוק ? כאן המקום של ההנהלה לבוא ולתת לצוות המקצועי של הבוגרים את כל הגב ולבקש לתת
לצעירים את הבמה ולהבטיח להם שהם יגובו במידת הצורך אם ישולם על כך מחיר.

לא סתם בטוברוק כל שנה מצליחים בליגה ומייצאים שחקנים לליגת על והלאומית, שנה אחר שנה אחר שנה. לעומת זאת, בנוער של מכבי נתניה כל שנה מתאכזבים
ולא קורה כלום עם שחקנים- שנבלעים והולכים לאיבוד.
היחס שם לכישרונות הוא גדול מאד, לא מחזיקים לכשירונות הגדולים בחולצות כשהם רצים, ההפך, נותנים להם את כל הביטחון ואת כל העדיפות.

אביתר - אין שחקן פשוט אין שחקן בנוער של נתניה ששווה ברמת הכישרון שלו אפילו תחרות על מקום בסגל של קבוצה בלאומית. מהנוער של שנה שעברה ירין חסן הוא שחקן סגל לגיטימי. וזהו.
אתה היית מוכן להשאר עוד עונה בלאומית (בהנחה שנעלה ..) כדי לתת למנצור או נור להשתפשף בבוגרים ?
אתה באמת חושב שמנצור טוב מאברג'יל ? כי נכון להרגע אני לא רואה את מנצור מככב בנוער אז על סמך מה תקדם אותו לבוגרים ? כנל נור.
אני רואה את כחלון. הוא בעיניך שחקן סגל לגיטימי ?
לצערי ככה זה כשבמשך שנים כשכל מי ששווה משהו נמכר והקבוצה משדרת בינוניות. ההורים כנראה רושמים את הילדים המוכשרים למקום שמוכיח שהוא ידע לטפח אותם. כדי לשנות את זה נדרש תהליך ארוך שנמצא לדעתי בעיצומו ושנתון הנוער הנוכחי כנראה מחוץ לתהליך הזה.

מרקו רויס - לא מילה גסה !
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: הודעת הנהלת הקבוצה - טל.מ - 11-Dec-2013 21:49
RE: הודעת הנהלת הקבוצה - לואיס מרין - 11-Dec-2013, 22:28

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 7 אורחים