מינוי בני לם כמאמן סימן לחזרת האימפריה - ותזכרו טוב טוב שקראתם את זה כאן בפורום
|
25-Jun-2015, 23:41
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 26-Jun-2015 על ידי 0:04 זאב רווח.)
הודעה: #1
|
|||
|
|||
מינוי בני לם כמאמן סימן לחזרת האימפריה - ותזכרו טוב טוב שקראתם את זה כאן בפורום
אוסידון ודורון התחילו לעבוד בני לם יעמוד על הקווים זאב זלצר ישמש מנאטור בדברים ניהוליים .הקבוצה מתחילה בהבראה .
האמת אני מתרגש בשביל בני לם אני את שלי עשיתי בשבילו ותמיד אהיה מוכן לעשות זאת וביתר שאת בשביל כל שחקן עבר של מכבי נתניה האלופה , עכשיו הגיע הזמן שהכדורגל הישראלי יקבל תנופה חדשה של כדורגל טוב התקפי ואטרקטיבי כדורגל של מאמני העיר נתניה מחיפה בצפון דרך נתניה במרכז עד בואכה ירושלים מאמני מכבי נתניה .... וזאת רק ההתחלה בני לם צריך לקחת עוזר מאמן שיעשה עבודת פרך בשנה הראשונה על מנת שהכל יעבור חלק . לא חסרים שחקני עבר טובים כל אחד מהם יתן את הלב והנשמה בשביל מכבי נתניה . מאמן כושר הכי טוב שיש שימנע פציעות ויכניס את השחקנים לקצב אש שירוצו 95 דקות כמו סוסים מיוחמים , יתאבדו על כל כדור מתחילת המשחק עד סיומו . מה אני מצפה מבני לם ? העונה ששמוליק פרלמן ז"ל אימן לראשונה את הבוגרים הייתה עונת הכנה לקראת עונת הדאבל , בני אתה צריך להחדיר את השיטה של נגיעה אחת בכדור וריצה כל הזמן בדיוק כמו ששיחקתם בזמנו . תתחיל להחזיר שחקני נתניה משדות זרים הם יתנו בשביל המועדון את הדם היזע והדמעות , מסביבם תביא מה שחסר והעיקר שיתנו את הנשמה . רביד גזל , אמייה טגה , נמני , וכל שחקן נוער שעבר בידיים שלך שאתה מאמין בו שייתן 300% כשיש משכורת או כשאין . תשאיר את ערן לוי הוא נכס , והכי חשוב אל תביא זרים שלא שווים ישראלים אלא רק מה שצריך שיעלו את הרמה של הישראלים . בקשה אישית בשבילי - שמעון אבוחצירא הוא חייב לך את הקריירה שיחזיר לך 2-3 עונות ... בני הבטחתי לי בזמנו בבית הבראה לשוטרים בנעורים משהו - עכשיו שאתה יודע מי אני תקיים !! מניאקים אתם עושים עלי כנגדי בלי בושה BDS ? חובבי מרצ בוגדים עוכרי ישראל |
|||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
משתמשים שצופים באשכול זה: 3 אורחים