שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
דניאל אוסידון...
25-Jun-2015, 12:36 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 25-Jun-2015 על ידי 12:38 אריאל.)
הודעה: #59
RE: דניאל אוסידון...
(25-Jun-2015 8:35)חזום חזום כתב:  אריאל לא מבין את השנאה שלך לכל מה שקשור לדת.
נתניה יחסית לערים אחרות מאד מסורתית ואולי נרוויח עוד אוהדים.
מדוע הוריך הגיעו לארץ ישראל?
מה ההבדל בינך לשוברים שתיקה.
אנשים שבאים מתוך העם היהודי ומנסים לכרסם בכל הזהות היהודית
אני יודע שתכניס לי בחזרה. אולי תוסיף איזה משל. אבל מבטיח לא לענות ולא להפוך את זה לפסים אישיים.
ולגבי אוסידון לא מכיר אותו. אבל אחרי הפארסה בהתנהלות מול סוחר הילדים אעדיף כל אחד אחר.
אגב רועי דניאל היה דובר מכבי חיפה….

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

אענה לך אחד לאחד.
1 אין לי שנאה לדת, כל דת. אין לי שנאה לדתיים. יש לי סלידה מכפיית אורחות חייך ואמונותיך על אחר.
אם זאת דת הקשורה לכח עליון חיצוני כל יכול ויודע אבל גם אם זאת דת הקשורה לאי אכילת בשר (צמחונות) או בכלל דברים שמקורם בחי (טבעונות). מי שלא רוצה לאכול סטיק, סבבה, שלא ימנע ממני לאכול סטיק, שלא יאסור מכירת בשר, גם בערים בהן יש רוב טבעוני.
2 אין לי סטטיסטיקה לגבי המסורתיות של העיר נתניה אבל זה גם לא קשור. ואפילו אין לי סטטיסטיקה לגבי המסורתיות של אוהדי מכבי נתניה וגם זה לא קשור. אבל ראינו שמשחקים שלא בשבת לא מגדילים את מספר הצופים, במקרה הטוב מספר הנמנעים מלהגיע ביום חול זהה לתוספת חובשי הכיפה וגם זה בספק.
3 ההורים שלי הגיעו לארץ מציונות וכמו ראשית הציונות, זאת סיבה חילונית לחלוטין.
הציונות היתה תנועה לאומית שקמה באותה התקופה (ומסיבות דומות) כמו תנועות לאומיות אחרות במרכז ומזרח אירופה. שם קמו לאומים שונים שדרשו עצמאות למרות שיש להם דת זהה, לנו במקרה יש גם דת שונה.
אין בין ציונות לבין שמירת מסורות דתיות דבר וחצי דבר.
אני לא אומר שאי אפשר להיות ציוני דתי, אפשר גם אפשר, אבל זה לא תנאי מחייב.
אפשר להיות ציוני חופשי, אפשר להיות ציוני דתי, אפשר להיות "לא ציוני" חופשי ואפשר להיות "לא ציוני" דתי.
4 ולסיום, מה ההבדל ביני לבין שוברים שתיקה? אין הבדל כי גם אין דמיון ואין בכלל בסיס להשוואה.
אם כבר דיברו פה על שישה מליונים ונאצים, זה המקום להגיד שאוי ואבוי לנו אם לא היו לנו אנשים כמו שוברים שתיקה, למרות שאני לא מסכים איתם לחלוטין.
לא מעט נאצים אומרים שקיבלו פקודות ומה הם יכלו לעשות?! התשובה לזה היא "יכולתם לסרב" יכולת לזעוק על עוולות.
אני משוכנע ש-99% מפעולות הצבא כצבא והחיילים כפרטים נעשות באופן תקין, חוקי ומוסרי.
גם אין לי צל צילו של ספק שפה ושם יש חיילים (ומפקדים) שעוברים על החוק. אם חייל מאד צמא בחום אוגוסט בעזה ופתח מקרר בבית בעזה ולקח בקבוק שתיה לשימוש מיידי, זה בסדר גמור (בעיניי) כי הוא חייב לשתות ואם זה מה שיש, אז זה מה שיש. אם חייל גנב 100 ש"ח שמצא באותו הבית, הוא גנב. גם בספר הספרים הנצחי יש איזכור לזה: וַיִּקַּח עָכָן בֶּן-כַּרְמִי בֶן-זַבְדִּי בֶן-זֶרַח לְמַטֵּה יְהוּדָה, מִן-הַחֵרֶם, וַיִּחַר-אַף יְהוָה, בִּבְנֵי יִשְׂרָאֵל.
דינו היה סקילה!!!
מדינת ישראל היא מדינת חוק! יש לנו בתי משפט עצמאיים וחופשיים, יש לנו עיתונות חופשית (ולא מעט מעצבנת), לכן יתכבדו אנשי שוברים שתיקה קודם כל לעבוד בתחומי המדינה ולפנות לעיתונות ולבתי המשפט, לפני שהם הולכים להשחיר את פנינו ברבים.
ולעינייננו, אני לא רוצה שהקבוצה שלי תינצל מכסף שמטרתו היא לשנות את אורחות חיי ולכפות עלי אמונה או התנהגות בגלל אמונה שאינה שלי

מפגר אבל אופטימי
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
The following 1 user Likes אריאל's post:
Hagiqq (2525-0606-2015201520152015)
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: דניאל אוסידון... - amir - 24-Jun-2015, 21:12
דניאל אוסידון... - mordii2 - 24-Jun-2015, 21:31