משחק שמיני העונה שהקבוצה כובשת שער אחד בלבד
|
04-Dec-2013, 1:43
הודעה: #61
|
|||
|
|||
RE: משחק שביעי העונה שהקבוצה כובשת שער אחד בלבד
(04-Dec-2013 0:09)טל.מ כתב:(04-Dec-2013 0:05)אופיר34 כתב: בתור אחד שמבין גדול בכדורגל בוא תסביר לי איך הטאלנט שלך עבר כל כך הרבה קבוצות בקריירה הלא ארוכה שלו ? אני מבין שהתרגלת כבר להתקוטטויות ביננו רק שהפעם פספסת כי הדברים לא כוונו אליך... אבל אם בכל זאת אתה תוקף.... אני חוזר ואומר, ערן לוי השנה הוא בורג חשוב מאד בהשגת המטרה ולכן הוא צריך להמשיך לעצבן ולעמוד על המגרש ולעלות אותנו ליגה. לכשזה יקרה נצטרך לראות לאן הנהלת הקבוצה מכוונת אותנו. אם יהיה מדובר בעוד קבוצה ללא יומרות שתרצה להתבסס על צעירים ואולי להדחק לפלי אוף העליון אז אולי מבחינתי יהיה ניתן לשקול את ערן לוי (למרות שגם אז יהיה אפשר למצוא מישהו יותר חיובי ממנו). אם ידברו על צמרת ורצון להתבסס בחלק העליון, ועל קבוצה אטרקטיבית שמשחקת כדורגל מהיר אסור יהיה לחשוב על הכיוון של ערן לוי. אני לא מקבל את הגישה שלשחקן שמביא נקודות מותר להתנהל כאחרון הספורטאים. זה מרגיז ומוריד את ההנאה מהמשחק הזה. ערן לוי הוא לא מודל לחיקוי לאף שחקן בארץ ושום בעיטת עונשין או פס בין שניים לא ישנו את זה. ולגבי שנה שעברה - טענתי ועודני טוען.... הקבוצה הזאת לא היתה צריכה לרדת ליגה. היא ירדה מכל מיני סיבות שהמיקצועית היא לא הראשונה שביניהן. |
|||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
משתמשים שצופים באשכול זה: 5 אורחים