נכנסו 800 אלף יורו
|
18-May-2015, 10:47
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 18-May-2015 על ידי 10:48 עידן444.)
הודעה: #25
|
|||
|
|||
RE: נכנסו 800 אלף יורו
מבינה מקצועית מדובר בחלוץ מצויין! כולם חושבים שמדובר רק במהירות וזה ממש לא כך.
ללארי יש יציאה אדירה מהמקום, התזמון שלו מושלם והוא הפיל לא מעט קוונים העונה שמיהרו להניף לו דגל סתם. זה נכון שערן לוי אחראי על הרבה בישולים אך לארי היה עט גם על כל כדור טועה וכדורים שנראים אבודים ויוצר מהם מצב. מדובר בבחור צעיר שנמצא כל הזמן במגמת השתפרות. הסיומת וניצול המצבים במגמת שיפור(בעונה שעברה כשהוא היה מגיע מול שוער ממש לא הרגשתי שיש סיכוי גבוה לשער והעונה בהחלט כן, הדריבל והשליטה בכדור במגמת שיפור מתמדת והבחור הזה ימשיך להתקדם כי הוא מקצוען, אוהב להתאמן וללמוד. הוא בדיוק מסוג השחקנים עם הטמפרמנט שנשמע שהתקוטטו במועדונים אבל לא תשמעו על לארי דברים כאלה בשל העובדה שלמרות גילו הצעיר מדובר באיש משפחה שמסיים את האימון והולך הביתה. מבחינת האישיות היו לי בעיות איתו ואני חושב שיש לו עוד הרבה מה ללמוד. הן במגרש והן מחוצה לו. גם אלה דברים שיעלמו ככל שהוא יתבגר וילמד. הוא הוכיח נאמנות ואני שמח שעמד במילתו שבארץ הוא ישחק רק במכבי נתניה. מצטער מאוד שלא נראה אותו יותר בקבוצה. בעיני מהחלוצים הגדולים ששיחקו אצלנו. ללא ספק חלוץ כמו קאיודה היה החוליה החסרה בתקופת יאמר שרוב החלוצים שהגיעו היו נגרים... מאחל לו המון הצלחה מכל הלב ובטוח שעם קצת מזל ועבודה קשה הבחור יגיע גם לקבוצה גדולה מאוסטריה וינה! |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 4 אורחים